Score: 10

Zeer makkelijk en correct als je vragen hebt

Score: 10

Items in goed conditie ontvangen. Top!

Score: 10

Snellle discrete verzending en uitstekende producten. duidelijke handleiding over je product. Dankzij zamnesia weet ik nu ook dat er een geweldig festival is in augustus (Psy-fi) waar ik zeker heen ga. Over Zamnesie niks dan goeds

Score: 10

Altijd goede snelle en discrete verzending en service!

Score: 10

Zoals altijd was onze bestelling perfect op tijd en inorde . Alvast bedankt.

Score: 08

Snelle en keurige verzending in een prima verpakking. 5 zaden besteld, helaas kwamen er maar 3 van de 6 zaden op

Goed. Elke keer weer

Score: 10

Goeie site snelle service en tot nu tot gaan al mijn zaadjes lekker ondanks het rot weer hier in Nederland

Snel verzending

Score: 10

Toppie allemaal, snel en netjes,alles in huis. Met andere woorden goed geregeld allemaal. Volgende keer bestel ik weer hier! Bedank voor de goede service. Gr ***

bedanken voor u

Score: 08

Een snelle bezorging. ontkiemen verliep ook goed, die waren snel eruit. op eentje na.al na al Prima.

Score: 10

De mensen die ik via de klantenservice aan de telefoon heb gehad zijn stuk voor stuk vriendelijk, behulpzaam, en geven ook nog heldere info als iets je niet duidelijk is qua assortiment. Echt een verademing. En, geen moeite is hen te veel. Een plezier om met wie dan ook van de medewerkers te maken te hebben! Een voorbeeld voor elk bedrijf....

alles is perfect gegaan

Goed netjes en verzorgd

Snelle levering alles ok. Bedankt

Score: 10

Pas voor het eerst wat besteld. Damnesia zaadjes. Snelle service, discreet en duidelijk. Zaden net laten ontkiemen. Dat ging al binnen 24 uur. Ik heb goede verwachtingen.

Score: 10

snelle levering ,goed en discreet verpakt

Score: 10

Super!!! Snelle levering ook!!

Score: 10

ben als beginneling zéér goed geholpen

Score: 08

ik was heel tevreden over de prijs en de bezorging heel snel

Doen wat ze zeggen. Goed 😊

Score: 10

juist zoals het hoort te zijn

Score: 06

Kijk mannen, Ik heb echt NOOIT klachten gehad bij het bestellen van een product op Zamnesia. Ik ben al een lange tijd via jullie in beweging, ook via andere mensen. Maar, de laatste keer had ik 5 zaadjes Northern Lights bestelt van MoS ( Ministry Of Seeds) GEEN enkel zaadje werd ontkiemt... Bij deze mijn eerste tegenvaller...

Score: 10

Alles was perfect geregeld, ik bestel zéker weer!!!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.