Score: 10

Alles was perfect geregeld, ik bestel zéker weer!!!

Score: 10

Goede informatie op de website, makkelijk bestellen en betalen, discrete en snelle verzending.

Score: 10

Duurde helemaal niet lang voordat het geleverd was en alles was mooi verpakt.

Score: 08

Perfect Goede service en informatie!

Score: 10

Snel geleverd en top kwaliteit!

Perfecte service.

Score: 10

Betrouwbaar en snel! Super servis!!!!

Score: 10

Snel, duidelijk en goeie service!

Score: 10

Snel geleverd, alles aanwezig, plus geschenk

Het was wat moest zijn

Score: 10

Alles was goed, contact perfect, producten zijn ook goed kwaliteit.

Score: 10

Snelle levering en duidelijke bestel info

Score: 10

ik was verrast hoe snel en ordelijk mijn pakket bij mij thuis was, ik zal hier zeker nog bestellen, een tevreden klant

Score: 10

ik koop graag mijn producten bij zamnesia,ik weet dat ze altijd kwaliteit leveren, en de service is ook top, nooit problemen mee gehad. gr aan zamnesia van ***

Score: 10

Discreet en snel, precies gekregen waarvoor ik betaald heb.

Score: 10

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goed product en snelle levering.

Score: 10

Super goede prijs kwaliteit en alles wordt keurig en netjes verstuurd zoals het hoort vaak met een extratje

Score: 10

Prijs is gewoon goed. Super snelle levering. Erg klantvriendelijk. En ze hebben van alles te koop op hun prachtige webshop. 10/10! En ja ik ben nuchter nu ik dit schrijf.

Score: 10

Prima ervaring, nette service, duidelijke informatie en snelle verzending.

Score: 08

Grote keus. Snel antwoord op vragen. Goed product. De levering mag wel wat sneller.

Score: 10

Goede service, kwalitatief aanbod!

Score: 06

ik zou willen,dat er meer manieren voor te betalen zijn,grts

Score: 08

Kan alleen maar zeggen dat t goed was

Score: 10

Uitstekende service bij zamnesia Snelle verzending en altijd leuk om gratis producten te ontvangen

Goe bezig mannekes

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.