Score: 10

Goede kwaliteit, snelle levering, goede service!

Score: 08

Goed, snel en discreet bezorgd!

Score: 10

3 kleine zaadjes ontvangen..... maar ondertussen drie flinke planten na 2 maanden. Ben benieuwd naar de oogst

Score: 10

Top! Gratis verzending en dan ook nog heel snel!

Score: 10

Een zeer vertrouwelijke site , zeker aan te raden.

4.5 stars goede service de vorige keer

Score: 10

Geweldig aanbod in combinatie met de juiste klantenservice! Snelle en goedkope levering naar Frankrijk. Eenmaal foute artikel ontvangen en zonder gezeur een tegoedbon of geld terug optie van ze gekregen. Super!

Score: 10

Zeer snelle en correcte levering

Score: 08

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering 👍

Goede kwaliteit en seevice

Score: 08

Snelle levering en goede producten!

Score: 10

goede informatie op de site, snel verzonden .betrouwbaar.goed spul.

Score: 10

Bestelling was de dag na dat ik besteld had al bij mij super dus..zeer tevreden volgende bestel ik weer bij jullie

Score: 10

prima bedrijf. levering conform verwachting.

Snel en effectief

Score: 10

Alles super snel en discreet geleverd

Score: 08

Was 1 probleem het dekseltje van de batterijen was er niet af te krijgen. Heb er niet over geklaagd zo een toestand

Score: 08

Zeer snel en discreet. Soms producten in stock aangegeven die later toch niet meer beschikbaar zijn, maar daar hoeft ook niet lang op gewacht te worden. Overal goede ervaring met zamnesia

Supersnel geleverd !

Score: 10

Alles top! Altijd goed en discreet verpakt,en vooral snel geleverd! Smell you later Zamnesia :-)

Snelle levering !!

Score: 08

Top site! Goeie service..

Score: 10

Alles goed aangekomen en direct aan de slag. Tot nu toe prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Score: 10

Een super site! Er is hier veel goeie informatie te vinden en er zijn ook nog eens bijzonder hulpvaardige medewerkers, want wie je ook aan de telefoon krijgt, altijd vriendelijk en altijd goeie service! Een verademing.... Heel veel dank!***

Score: 10

Zeer goede service, probleem waardoor ik niet kon bestellen vlot opgelost.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.