Eerlijke beantwoorden

Goede levering uitstekend materiaal

Score: 10

goede service zeker aan te bevelen

Score: 10

Duidelijke site . goede service en snelle levering.. kreeg 1 zaadje gratis en de zaadjes die ik tot nu toe heb geplant zijn allemaal uitgekomen. bestel hier vaker. Top!!

Lekker poane gaan

snel bezorgd, 5/5 uit grond gekomen

Score: 10

Super snelle levering en het geheel was keurig verzorgd.

Score: 10

Goede en duidelijke site, en de storm vaporizer is ook helemaal wat ik ervan verwachtte

Alles was in orde

Score: 10

Super service! Een defect onderdeel meteen gratis vervangen!

Score: 10

mooi en snel. Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Score: 08

Snelle afhandeling en goede service

Perfecte levering.

Score: 10

Goed product! Snel geleverd!

*****

Score: 10

Ik heb zelf geen ervaring met de service hier maar ik heb dingen gelezen van anderen waar ik uit kan halen dat deze service echt een voorbeeld voor elke site, bovendien topkwaliteit. Top site!

snelle en discrete verzending

Score: 10

super site hele goede service dankjewel grts ray link

Score: 08

Netjes op tijd ontvangen,verantwoord en safe verpakt met een presentje erbij,gelijk doorgestuurd naar iemand in het buitenland en daar volgens plan keurig aangekomen,iedereen blij.

Score: 08

Snel geleverd, alle zes plus de ene extra ontkiemd. Zien er allemaal goede genetica uit .

Score: 08

Ik heb goede ervaringen bij Zamnesia. service is echt heel goed, laatst zaadjes gekocht waarvan er maar eentje opkwam en na wat mailwisseling. kreeg ik er vijf opnieuw toegestuurd. Pluim voor hun service. ***

Score: 10

Top levering verder geen aanmerkingen.

Score: 08

Snelle levering, fantastische customer service

Ze zijn de grond uit,

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.