Score: 10

Zeer spoedige levering zonder opmerkingen. Top!

Score: 02

Niet mogelijk contact op te nemen. Maar 1 van de 6 zaadjes is nu daadwerkelijk een plant. Een dikke vette nee voor Zamnesia

Score: 04

snelle levering, jammer genoeg was het niet de kwaliteit die ik had verwacht ,

Score: 08

Oké, ik heb dit artikel! Het was een discrete verpakking! Helaas, een van de kern van wat ik wilde (gorilla) is niet uitgekomen.

Score: 10

geen problemen gehad, bestelling op tijd ontvangen.

Score: 10

De zaden kwamen binnen een week uit. Na 3 weken nu zijn ze +/- 15cm groot en ruiken nu al heel sterk! Ik heb de gorilla glue feminezed zaden gekozen. Ben heel benieuwd naar het resultaat! Ik kweek overigens zonder lampen en toestanden en als de plantjes sterk genoeg zijn gaan ze naar buiten bij de rest waar ze het vorig jaar heel goed deden!

Score: 10

Prima levering, snel en goed.

Goed perfect

Score: 10

Super snelle en goede levering

Score: 08

Jullie cibdoil van 10% is echt heel goed echt een aanrader voor tal van klachten. Heb 1 klein minpuntje ik had 2 zaadjes besteld de ene doet het heel goed de andere die wil niet, die komt niet verder dan een groen steeltje en aan de boven kant blijft hij in zijn pelletje zitten en dat is jammer maar daar kunnen jullie niks aan doen. Maar ik bestel wel een paar nieuwe hopelijk doen die het dan wel goed. Voor de rest heel tevreden over jullie snelle afhandeling en levering! TOP!

Score: 10

Perfect geregeld had niet gedacht dat niet dat het vergoed werd omdat het mijn eigen schuld was . respect voor alleen deze keer vergoeding

Score: 10

Super,helemaal niets op aan te merken!

Score: 10

De producten zijn lager geprijst dan op vergelijkbare sites en de levering verloopt snel

Score: 08

Mijn product was op tijd zoals verwacht. Alles was heel en compleet aangekomen. Echter vind ik de prijzen iets duurder dan ik gewend ben. Hier tegenover staat wel dat bijna alles op voorraad is wat bij andere smartshops vaker niet is.

Score: 10

Gewoon goed zoals het eigenlijk hoort

Score: 08

De afhandeling van jullie is prima en ook de informatie per telefoon. Bij klachten over het product zijn jullie zeer schappelijk.

Score: 08

Goede product omschrijving en erg snelle levering

Score: 10

Gaat snel en lekker anoniem verzonden! Uit de zaden komen top planten, en de grote vloei van eigen merk is ook een aanrader!!

Score: 10

Top Shop! zeker aan te raden!

Score: 10

Heel veel goeie producten. En goede service heb al meerdere bestellingen gedaan en zal er nog veel doen. Danku wel zamnezia

Heel tevreden!!

`prima en snel

Goede snelle service . Levering altijd op tijd en correct

Duidelijke snelle service

Score: 10

Scherpe prijs, razendsnelle levering.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.