Score: 10

Zeer uitgebreide informatie, die veel verder gaat dan je zou verwachten. Snelle levering!

Score: 08

Goede kwaliteit producten en was ook zeer snel na bestelling binnen.

Score: 10

Iets besteld en keurig afgeleverd.

Score: 10

De beste keuze tot nu toe voor alle nodige producten. Vriendelijk personeel.

Score: 10

Snelle en probleemloze bezorging van het product, zorgvuldig verpakt. Aan te bevelen webshop!

Score: 10

Nette webshop, alles op tijd geleverd.

Score: 10

Zowel zeeer goede service vooraf als achteraf. Omruilingen verlopen vlekkeloos. 10/10 beter kan niet

Is duidelijk

Score: 10

Kan noet beter echt een geweldige service kan gewoon niet beter

Score: 10

Duidelijke site, snelle levering!

snelle en correcte levering.. leuk vond ik vooral de extra gadgets! <3

Score: 10

Ik heb een portie magic truffles besteld en deze waren perfect op tijd geleverd. Ze waren in goeie staat (alsof ze net uit de grond waren gehaald en versneden) en ik heb 18 gram gekregen ipv 15, als er de volgende keer wat minder in zit zal je mij niet horen klagen

Geen aanmerkingen.

Score: 10

Zie boven Uiterst vriendelijk te woord gestaan en een zeer correcte levering ! Mijn complimenten ! ! !

Doet wat het beloofd

Alles tip top

Score: 06

Toch nog wat werk aan jullie leveringen.

Snel en naar tevredenheid

Score: 08

Let op bij het bestellen van een vaporizer. Deze kan na uitproberen niet worden geretourneerd. Wel is dit misverstand netjes met mij afgehandeld.

Score: 10

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de CBD-olie en met de zeer goede service van Zamnesia.

Score: 10

Het was een prettige ervaring. Bedankt voor de korting op de volcano digit. Het was een echt scherpe prijs...nergens op een Nederlandse site deze prijs gezien. Top

Zeer aanbevolen

Score: 08

Prima service door aardige dame aan de telefoon die mij goed en vriendelijk informeerde. Zaden snel bezorgd.

Score: 10

Er waren paar dingen niet goed gegaan,verkeerd product geleverd en iets niet naar verwachting. Maar zamneaia pakte het goed op en na wat mailverkeer boden ze me een oplossing en zijn we eruit gekomen. Blij van want winkel er graag :) Bij zamnesia doen ze dus nog alles voor een tevreden klant,kunnen veel webwinkels iets van leren. Will van mij krijg je 6 sterren !

Score: 10

Top, ga zeker nog via zamnesia aankopen doen!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.