Score: 10

snel en vlugge levering , ik heb er veel baat bij , en beveel het iedereen aan

Score: 10

Snelle levering, makkelijke webshop en betaling

Score: 10

Al vaker bij Zamnesia besteld. Het is nog nooit verkeerd gegaan en naar wat ik hoor, als het een keer verkeerd gaat dan is er een snelle en professionele afwerking van het probleem.. tja wat wil je nog meer!!

Snelle en correcte levering

Score: 10

Mits op tijd besteld verloopt uitlevering perfect.

Snelle levering. Goed product

Score: 10

Duidelijke site, goede en leuke producten en vooral een voordelige prijs.

snelle service goede produkten

Score: 08

Aleen jammer dat bij de vapor korte niet super duidelijk beschrijving bij is....

snel goed

Score: 08

Goede service. Snelle verzending.

Score: 08

Beoordeling is positief. Ik heb echter eenmalig een bestelling gedaan. Wat ik leuk vond was om bij mijn bestelling een presentje te hebben mogen ontvangen, een soort van hanger met logo. Deze hangt ook nog steeds aan mijn sleutels.

Score: 10

Alles OK! Service zoals het hoort!

Score: 10

Snelle discrete levering, waar voor je geld.

alles was prima verzorgd

Score: 10

Al een aantal producten gekocht over de jaren en elke keer zijn de producten mij zeer goed bevallen.

Score: 10

Had hier een Volcano besteld en deze leek niet aan te komen. Gebeld en werd meteen aangeboden een nieuwe te sturen. Dezelfde dag nog kwam ik erachter dat het pakje al 3 dagen bij de buren stond en dat de track&trace niet goed werkte, dus bleek niet nodig.

Niet schlecjt

Score: 06

Correcte levering maar 4/10 zijn uitgekomen

Score: 08

Breed gamma met goede informatie en discrete en snelle levering

Score: 10

Ik had een thorinder cruncher besteld en omdat hij binnen twee dagen kapot was heb ik een waardebon gekregen, daarom een 5!

gewoon weg goed

Score: 10

Al 1 jaar een vaste klant bij Zamensia, zeker een aanrader en de beste online smartshop. Zeer klantenvriendelijk en betrouwbaar en snelle verzending.

Score: 10

Zamnesia heeft 1 groot voordeel, dat je pakketjes kan laten bezorgen op het postkantoor. Het assortiment is breed en bezorging is snel. Prijzen zijn redelijk, maar de service is het kleine prijsverschil meer dan waard.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.