Score: 10

Prima ervaringen met de site, klantenservice en levering!

Goede ervaringen met Zamnesia

Score: 10

Correcte en snelle levering. Altijd opnieuw

Score: 10

Ik ben zeer tevreden met het aanbod, wanneer je iets besteld is het ook altijd snel binnen.

Score: 10

Bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Score: 08

Vooral mijn vader vond het erg prettig dat de cbd-druppels discreet verpakt waren

Score: 10

Of digitaal, of persoonlijk. Achter dit bedrijf zitten mensen met een hart. Goede service, klantvriendelijk, meedenkend en alles word snel afgehandelt.

Score: 10

Slel, helder, duidelijk en vriendelijk!

Score: 08

Toen een van de producten een productiefoutje bleek te bevatten, werden we prima geholpen en kregen we gelijk een nieuw product opgestuurd. Verder uitgebreid assortiment en redelijk duidelijke omschrijvingen van de producten.

Snelle levering, goede service

Score: 10

Product besteld en netjes op tijd binnen, Top webshop!!

Score: 10

alles verloopt vlot zonder klachten.

Score: 10

Zamnesia heeft een duidelijk site en een overzichtelijk productoverzicht. De verzending zit dik in orde dankzij Kiala.

Score: 10

Wat ik al van Zamnesia gekocht heb was van goede kwaliteit en werd snel en corect afgeleverd . Ik ben een tevreden klant Mvg

Goede kwaliteit.

Score: 08

Tevreden van product, levering! Geen klachten

Score: 10

Heb hier regelmatig besteld, wil je goede adviezen en digitale begeleiding voordat je iets wil bestellen. Dan zit je goed bij dit bedrijf, van te voren weet je wat je kan verwachten bij deze shop. Geen akelige verrassingen waardoor je trip of wereldse ervaring door te hoge verwachting kan tegenvallen. Nee je weet wat je koopt, wat het met je doel en boven alles hoe het veilig te nemen. Ontdek de wereld op een andere manier met Zamnesia, veilig en vertrouwd

Zoals de titel zeg

Score: 08

Snelle levering en prima product

Perfecte en snelle service

snelle levering en discreet

Score: 10

Heel snelle levering, en heel correct. Gewoon top.

Goeie service

Score: 10

Super winkel onlin de best

Score: 08

Goede kwaliteit,netjes verpakt discreet,min puntje levertijd en track klopte niet

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.