Score: 10

zeer goed bedrijf zeer betrouwbaar zeer goede producten en topkwaliteit je kan er over alles uitleg vragen ze leggen alles uit en top producten een aanrader voor iedereen

Score: 10

Twee keer besteld en niks op aan te merken vooralsnog. Netjes verpakt en goede kwaliteit producten.

Uitstekende service!

Score: 10

meerdere malen besteld bij zamnesia en iedere keer een correcte en snelle afhandeling. Ook op vragen via de mail werd snel gereageerd.

Zeer goed verloop

Score: 10

DISCLAIMER: ***% kortingscode aan iedereen die een review schrijft. Ik was door geen enkel product telleurgesteld, goede kwaliteit en dan ook duur, maar gerechtvaardigd voor wat je krijgt. Graag zie ik het assortiment nog wat groeien! Er is wel een grote variatie aan producten.

Titel zegt alles.

Score: 10

Kort geleden bestelling geplaatst, alles is snel en correct geleverd.

Score: 10

Goed uitleg over het produkt is goed en verzending loopt ook goed

Het bestellen gaat snel

Score: 10

Top prijs, kan de producten helaas niet thuis ontvangen. Zemnesia bied als een van de weinige headshops de optie 'pakketje gemak' aan! dan bezorgen ze je pakket bij het postkantoor!! producten zijn van goede kwaliteit en een prima prijs!!!

Zeer goed top

Score: 08

Na het betalen van de bestelling is het pakje zeer snel op bestemming gekomen (3 dagen van nederland naar belgie) Zorgvuldig verpakt zodat alles in z'n geheel aankomt. Top zoals altijd

Zeker een aanrader!

Score: 10

Goede webshop, eerlijke informatie en een uitstekende service !

Cactussen goede kwalitijd

Zeer correct

Snel en goed!

Score: 10

Altijd al tevreden geweest van Zamnesia!

Score: 08

Goede service, snel bezorgd, ook privacy is gerespecteerd, maar prijzen zijn soms ietwat aan de hoge kant. voor de rest - prima

Score: 10

De beste smart/headshop producten. Hele leuke verrassingspakket bij bestellingem boven een bepaald bedrag

Score: 10

Goede service, snelle levering.

Score: 10

Geen klachten, ook na meerdere bestelling. Zoals je zou mogen verwachten.

Score: 10

Als je contact opneemt helpen ze je vriendelijk. Je krijgt je artikel snel thuis.

Tevreden klant

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.