alles prima in orde thx

Score: 10

Goede, kwaliteit, goede service en snelle levering. Zelfs als er een fout in de bestelling is gebeurt, is deze snel verholpen, ik raad Zamnesia aan elke grower, smoker, etc.

Score: 10

Snelle levering, mooie aanbiedingen en hele leuke freebies.

Snel en correct 10/10

Super snelle levering!

Score: 08

Geen klachten, bestelling verliep vlot en correct.

Score: 08

goed en overzichtelijk. alleen jammer dat je geen kleine aankopen kunt doen.

Zeer tevreden!

Score: 06

Het tijdsbestek met verzending en ontvangen van het pakket

Score: 10

Ik ben zeer tevreden van zamnesia! Heb nog nooit problemen had. Altijd optijd geleverd zonder schade en in perfecte staat!

Score: 08

Snel besteld en geleverd maar niet geheel tevreden met de CBD. Ik had vooraf de vraag uitgezet of het dikke CBD olie betrof. Op basis hiervan heb ik besteld maar het bleek toch eerder wat dunner te zijn. Een hoop mensen vinden de dunne olie fijn omdat het fijn druppelt. Naar onze mening gaat het bij CBD olie niet om het gemak van het druppelen maar om de werkzaamheid. Zover is het de juist dikkere CBD olie die de sterkste werking heeft.

Score: 10

Na meerdere bestellingen heb ik geen enkele klacht te melden.

Score: 10

Snelle en nette afhandeling van de bestellingen

Titel zegt genoeg!

Score: 08

Geen klachten, doet wat verwacht wordt!

Score: 08

De verzending is snel en prima verpakt. Over het product ook tevreden. Meer akties zou fijn zijn.

Score: 10

Na plaatsing van de order goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Vlotte complete levering met een leuke verassing. Zeer tevreden

Score: 10

Aanbod is goed, truffels waren vers en één van de medewerkers kon mij goed helpen met een keuze maken van truffels. Volgende keer bestel ik mijn truffels hier zeker weer!

...goede snelle levering...

Score: 10

Goed snel en een goeie prijs met gratis verzending

Score: 10

Deze webshop is een voorbeeld voor alle andere webshops! Een product bestellen gaat snel en zo ook de levering. Helaas ging dit product door mijn eigen fout na 4 weken stuk door een val op de grond. In goed overleg met de klantenservice heb ik kosteloos(!) een nieuw onderdeel toegestuurd gekregen welke ik zelf kon monteren. Ik ben zeer tevreden met de hele gang van zaken en twijfel er niet over hier vaker wat te bestellen!

Score: 10

een paar weken geleden zaadjes besteld, vlug geleverd en intussen kan ik de plantjes al in bloei zetten

GEWOON EEN GOED BEDRIJF MET EEN SNELLE VERZENDING

Altijd snel in huis discreet verpakt! 100% kiem

Score: 10

Snelle levering. Discreet verpakt. Goede zaden.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.