Eerlijke prijzen...goede service.

Score: 10

Goed bereikbaar, vriendelijk en 100% probleemoplossend ingesteld!

Score: 10

Bestelling is snel binnen top

Score: 10

bestellen ontvangen, zoals het hoort

Score: 10

zeer goeie service en ruim aanbod

Score: 10

Alles is kwalitatief. Perfect inorde en zoals afgebeeld.

Score: 10

Snelle bezorging en prima product.

Score: 08

Top geholpenn bij mn afgelopen bestellingen!

Score: 10

Zamnesia heeft een uitstekende service. Als er iets mis is gegaan met een bestelling lossen ze dat super snel op :D Nog nooit slechte ervaringen gehad. Betrouwbaar, vriendelijk en snel.

Score: 08

Heel leuke site en perfecte service!

Score: 10

Alle aankopen en bestellingen zijn 100% naar wens uitgevoerd. De informatie over de producten was duidelijk en de levering geheel naar wens. De verpakking was discreet en dus onherkenbaar voor anderen. ZAMNESIA lijkt tot nog toe een uitstekende leverancier.

Score: 10

Zeer tevreden over de service bij jullie bedankt

Score: 10

Naast de titel verder niks toe te voegen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Zamnesia!

Score: 10

Vlotte bestelling en netjes afgeleverd!

Score: 10

Producten waren netjes op tijd bezorgd, heb verder geen klachten!

Score: 10

altijd netjes, op tijd en precies wat ik had besteld.

Score: 10

Ruime keuze, perfecte afhandeling, verzending en service.

Score: 08

Ik ben altijd goed geholpen bij zamnesia

Score: 10

heel goede en snelle levering

Score: 10

Duidelijke website, goede klantenservice, redelijke prijzen

Score: 08

Koop hier regelmatig mijn "dingetjes". Goede uitleg van de producten, snelle levering en redelijk goedkoop. Vind wel dat sommige producten lang, niet op voorraad zijn.

Score: 10

Nooit problemen gehad. Snelle levering. Prima bedrijf!

Score: 10

Hier een keer truffels besteld. Geweldig xD

Goe bezig mannen!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.