Score: 10

Goed geholpen, snelle levering.

Score: 10

Jammer van het minimale bedrag van 15 euro maar ik kan dat ook wel begrijpen, nog steeds de beste winkel die ik ken.

Goed behandeld

Score: 10

Het hele proces, van bestellen tot ontvangen was helder, duidelijk en verliep vlot. Zeker reden om hier vaker te bestellen.

Score: 10

Snelle zending, goed verpakt.

Score: 10

Je ontvangt je bestelling snel en volledig.

Score: 10

Ruim aanbod in spullen, uitstekende uitleg over hun producten middels filmpjes en een snelle levering. Ik kan zamnesia hartgrondig aanbevelen.

Prima service geen klachten

Score: 10

Een snelle service. Punctueel. Ik ben blij dat ik hen ken.

Score: 06

ik bestel niet meer omdat er geen zaden meer te bestellen zijn

Score: 10

De bestelling betreft een sporenspuit en twee filterbakjes. De bestelling is snel afgerond, snel bezorgd en de spullen zijn goed aangekomen.

Score: 10

Goede service en snelle levering

Score: 10

Nog geen problemen ondervonden bij Zamnesia

Score: 06

Het door mij bestelde artikel was slechts eenmaal leverbaar en nu dus niet meer te bestellen. Het ging om de Greengo Smokers Set.

Score: 08

Goede spullen en snelle verzending

Zoals de titel zegt.

Score: 10

Klantenservice is heel goed en behulpzaam en alles staat duidelijk en mooi aan gegeven op het site

Score: 08

Hele goede snelle levering. Wel wat geprijsder dan andere webshops, met dezelfde soort artikelen. Maar je krijgt hier vaak een leuke extra goody bag bij, dat maakt het zeker waard om vaker te bestellen.

Score: 10

Producten waren prima verpakt en snel geleverd.

Goede service. Snel bezorgd. Geweldige kweekset. Uitstekende kwaliteit

Nooit problemen gehad

Score: 10

De service is prima . Ook als je vragen hebt.

Super snelle levering

Ik ben tevreden

Score: 10

Prima snelle service en goede producten voor een goede prijs.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.