Score: 10

De producten die ik bestel worden altijd snel geleverd. Ik vind het sws een enorm gaaf bedrijf! Ik zal ik de toekomst interessante producten blijven bestellen.

Score: 10

Duidelijke omschrijvingen. Breed aanbod en het is snel thuisbezorgd. Ik ben vaste klant geworden.

Score: 10

Veel info vlotte verzending. Ha al diverse xen door gegeven

Score: 10

Ik vind dat er op een vriendelijke en correcte manier wordt omgegaan met de klanten. Zowel in het algemeen als individueel.

Score: 10

Zoals de titel zegt, top en snel. Kwaliteit en prijs zijn ook zeker goed. Nog geen problemen gehad, dus qua behandeling van klachten kan ik niks over zeggen.

Vlotte nette levering inclusief info, prima Duzz gr Jacky

Score: 10

Overzichtelijke site waar men haar producten gegarandeerd binnen afzienbare tijd binnenkrijgt.

Score: 10

Altijd een snelle en goede levering!

Score: 02

Geklaagd en uitgelegd waarom. Reactie: stuur een foto. Juiste reactie zou zijn geweest : bedankt want uw beschrijving duidt op een productiefout die waarschijnlijk niet alleen de zending aan u betreft. We storten uw betaling terug en sturen u bericht wanneer we weer een goed product kunnen leveren.

Score: 10

Op tijd bezorgd en nette mensen

Score: 10

Mijn oogst was mislukt (bacteriele besmetting) dus behoorlijk teleurstellende ervaring. Verder ligt dit natuurlijk niet aan zamnesia. Snelle levering en de kwaliteit oogde verder goed!

Geen klachten

Score: 10

Snelle levering en goede kwaliteit

Score: 10

Snel, goedkoop en goeie kwaliteit. De bonus pakketjes zijn ook echt top.

Score: 10

Het ging snel en probleemloos

Altijd goed gewoon

Score: 02

Product niet ontvangen. Nooit wat van gehoord en geen brief ontvangen. Had nog bij mijn buren gekeken of die iets ontvangen hadden maar ook niks. Ik voel me opgelicht.. Ik was het alweer vergeten maar door de mail werd ik er weer aan herinnerd. Het is nu 3 maanden geleden ongeveer..

Score: 08

Aantrekkelijke aanbiedingen en snelle levering duidelijke site

Score: 10

Niks te klagen, prima levering 👌

Score: 10

Heb hier meerdere keren besteld. Altijd snelle service gehad, bij vragen snel en goed geholpen. Dus is niks op aan te merken.

Goed en snel .

Score: 10

Fijn dat Zamnesia bestaat, fijne producten en prima om bestellingen te doen. Vriendelijke groeten van een heel gewone burger die blij is dat er dergelijke website's bestaan! Marianne

Duidelijk en betrouwbaar

betrouwbaar snelle leveringen

Score: 10

Ideaal werkt goed is maklijk te hanteren krachtig spul we zijn blij ermee

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.