Score: 10

dikke aanrader! zeer betrouwbare onlineshop die je graag te woord staan en zorgen voor een zeer vlotte afhandeling. Geen enkele keer ontbrak er iets of kwam het beschadigd aan. TOPVERKOPERS!!! tot gauw 😉

Score: 10

snelle en vriendelijke service, discreet verpakt en goede kwaliteit. favoriete site!

Score: 10

Top webwinkel! Ze helpen u graag en snel. Ik winkel altijd graag bij Zamnesia!

Score: 10

geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen

Score: 10

Snelle levering. Goeie service. Alles netjes, duidelijk en snel geregeld. Goeie site. Goeie cbd olie! Erg tevreden.

Score: 10

Ieder bestelling is uitstekend afgehandeld,en goede bezorging niets op deze side aan te merken.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden met de service.

Snel en perfect!

Score: 08

Afhandeling is snel en de verpakking is discreet, 1 keer de verkeerde maat pijpfilters ontvangen omdat het niet duidelijk stond aangegeven op de website

Score: 10

steeds correct in afhandeling van de bestelling

Score: 10

Nadat een weegschaaltje stuk was gegaan werd me direct een gelijkwaardig exemplaar toegestuurd. Geen gezeur over bonnetjes of type nrs. of garantie verlopen , maar uitstekende no nonsense service . 5 sterren.

Score: 10

Er valt niets op aan te merken.

Score: 10

De bestelling was binnen 2 dagen geleverd en alles gebeurt zoals beschreven.

Score: 10

Twijfel je nog?, gewoon hier bestellen. Goudeerlijk bedrijf.

Score: 10

Telkens ik iets bestel wordt mijn bestelling tijdig geleverd. Ik heb bovendien tot op heden geen enkel probleem gehad met een bestelling. Ik zal dan ook in de toekomst blijven kopen bij Zamnesia.

Score: 10

Erg fijne producten, snelle levering en goede hulp. Top.

Score: 10

Heerlijk om al die bijzondere natuurproducten gewoon te kunnen bestellen. Prima bezorging ook!

altijd in orde leveringen

Score: 10

Altijd correcte afhandeling van bestellingen, goeie merchandise, prima communicatie.... Goeie shop!!!

Score: 10

Snelle levering en discrete verpakking. Ruim voldoende keuze uit diverse producten voor een fatsoenlijke prijs. Duidelijk en goed overzichtelijk opgesteld.

Score: 08

Vlot verloop van de bestelling en/of levering

Score: 08

goede service niks aan op te merken en discreet

Score: 10

Alles altijd netjes geleverd en op tijd. Nooit problemen mee

Score: 08

Zeer blij met deze site . anoniem verzend ook naar afhaalpunten Kan niks slecht melden

Score: 10

Altijd goede truffels voor lage prijs!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.