Score: 10

Word onopvallend geleverd, zeker een pluspunt

Score: 10

Snelle levering, goed en veilig verpakt en goede producten.

Score: 10

Tip top ok,zelfs na verschillende bestellingen.

Score: 10

Probleemloze levering en professioneel advies erbovenop!

Score: 10

voor mij is er geen betere,snelle en steeds juiste levering,gewoonweg de beste

Score: 08

Snelle verzending zonder kosten en klachten supersnel en goed afgehandeld!

Score: 10

Ik kan geen negatieve ervaringen invullen omdat ik altijd erg tevreden ben en Zamnesia gerust durf aan te bevelen aan familie of vrienden.

Score: 10

Hallo, Ik heb al enkele keren hier wat gekocht en het is mij zeer goed bevallen. De prijs is redelijk, vooral meegerekend dat er geen verzendkosten aan verbonden zijn. Het is er ook elke keer binnen 3/4 dagen geweest dus dat je daar ook zekerheid over hebt vind ik tevens erg handig. De diverse spullen die ik heb gebruikt zijn me tot nu toe gevallen, op een paar na maar dat zal denk ik door verkeerd gebruik geweest zijn. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Score: 10

Reageren op vragen. Als iets kapot is word je prima geholpen. verzenden gaat ook altijd snel. naar mijn mening een van de betere smartshops van Nederland

Score: 10

Alles op tijd ontvangen en ook al mijn vragen die ik nog had werden meteen beantwoord! Klant voor het leven!!

Score: 10

Ik ben uiterst tevreden met de dienstverlening en het aanbod + verwerking van mijn bestellingen!

snelle betrouwbare levering.

Snelle levering goede prijzen

Score: 10

Top producten, top service & top prijs! Nog nooit teleurgesteld geweest door dit topteam!

Score: 10

Goede website en alles wordt zeer snel en correct bezorgd.

Score: 10

Mooie prijzen, snelle levering en super service!

Score: 10

Bij vragen kreeg ik snel antwoord . De levering van bestelde artikelen is snel

Score: 10

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Score: 10

Fast, service minded and decreet

Score: 10

Heb cbd olie gekocht, voor een goede prijs en de levering, gaat ook zeer snel. Prima bedrijf

Dik in orde!!

Score: 10

Service is snel en betrouwbaar

Breed gamma, snelle levering

Perfecte dienstverlening, kwaliteitsproducten

Score: 06

Ik stuurde reeds 2 mailtjes over producten die ik betaalde maar nooit heb ontvangen. 1- capsuleer apparaatje 2- salvia divinorum, het kleine flesje was bijna volledig leeg toen het bij mij aankwam. Nooit geen antwoord terug gekregen. Spijtig.... Mvg

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.