Score: 10

de service is uitstekend en de producten die Zamnesia heeft zijn ook mooi en uitgebreid.

Snelle levering, goeie producten

Score: 10

Ik heb meerdere bestellingen gedaan en deze zijn allemaal snel en goed aangekomen.

Prima service, snelle levering

Score: 10

door verschillende produkten uit te testen heb ik een beter zicht op goede en minder goede ! service en leveringen zijn perfekt. voor 2017 hoop ik op een goede blijde ????t grtjs mieciu

Score: 10

Ik heb alleen zéér goede ervaringen met deze firma,zéér klant vriendelijk,correcte levering,ze doen echt moeite om alles naar wens te doen verlopen! Degelijke producten.

Score: 10

Ging eens fout ,kreeg een nieuwe !

Score: 10

De website is duidelijk en volledig, kom je er desondanks toch niet uit, dan worden je vragen snel en duidelijk beantwoord. Over het bestelproces kan ik alleen maar lovend zijn. Je word stap voor stap overzichtelijk hier doorheen geloosd, en ook na je bestelling word je goed op de hoogte gehouden van het proces. Op een leuke manier word dit ook nog in een filmpje getoond. Na de levering word er nog een keer gevraagd of alles goed is verlopen. Kortom, een complete en positieve ervaring!

Altijd goede zaadjes

Score: 10

Snelle levering. Ook goede afhandeling bij mogelijke besmettingen van kweek sets. De expertise is hoog en ze weten wat ze verkopen.

Score: 08

Nooit problemen gehad. Altijd tijdige levering en dikwijls nog een klein extraatje er bij.

Score: 10

Zowel de bestelling als de dienst naverkoop goed.

Score: 10

Goed en snel bezorgd alles netjes verpakt zoals je het wilt hebben.

Score: 10

de spullen zijn van goede kwaliteit en de leveringen zijn snel.

Alles was wel goed enzo

snelle service heel goed

Goede kwaliteit.snelle levering

Score: 08

Zonde dat men geen zaad meer levert in NL

Score: 10

Goede service, goede producten aan een eerlijke prijs!

Snelle levering. Prima producten

Score: 10

Altijd alles netjes verpakt en op tijd geleverd! Bij vragen krijg ik steeds direct antwoord. Geen verbeterpunten aan te merken. Danku Zamnesia!

Score: 10

De truffels zijn uitstekend, en je krijgt waar voor je geld. Bij complicaties is de support goed en fair. Aanrader!

Score: 08

steeds een correcte service en afhandeling

Score: 10

Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen

Score: 08

goede webshop met groot e collectie

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.