Score: 10

De producten zijn steeds zeer snel en zonder problemen aangekomen. Ook ligt de kwaliteit van de aangeboden producten zeer hoog.

Score: 08

Alles is tot nu toe op tijd verzonden en alle verzendingen waren in orde. De klantenservice kan ik niet beoordelen omdat ik ze nooit nodig heb gehad

Voor Altijd een SUPER Space avond Moet je hier zijn

Score: 10

Goede en duidelijke info tevens een zeer snelle levering!

Score: 10

Groot assortiment, snelle, betrouwbare en discrete levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Goede snelle levering

Score: 08

bestelling steeds tijdig geleverd. indien iets niet op voorraad steed een mooi alternatief meegekregen. Wel jammer dat ik nooit gebruik heb kunnen maken van de verjaardagsvoucher (indien je een bestelling annuleert dan ben je je voucher kwijt :(

Score: 10

Ik ben erg tevreden over jullie online webshop. Ik koop bijna al mijn benodigdheden bij jullie. Ik mis enkel nog een assortiment aan voeding voor wietplanten. Mochten jullie dit in de toekomst nog kunnen aanbieden dan zou het nog beter zijn.

Score: 10

Een fijn bedrijf, er wordt snel geleverd altijd met een persoonlijke touch goede producten met een hoge kwaliteit. Dank!

Score: 10

Goede kwaliteit en snelle levering

Score: 10

ik heb alleen goede ervaringen met Zamnesia. De laatste jaren altijd goede zaadjes gekregen, en nooit gedoe met betalingen, levering of andere discussies. kortom betrouwbaar en goed.

Score: 10

Vragen worden snel en professioneel beantwoord, telefonisch maar ook per email. Verkopen goede producten, waar ze ook alle kennis van in huis hebben. Producten worden altijd snel verzonden, eventuele producten die niet op voorraad zijn worden kosteloos nagezonden en producten bereiken mij altijd onbeschadigd.

Score: 10

Mijn beoordeling is prima nooit geen problemen gehad met levering mooi op tijd en diskreet

Geweldige website

Score: 10

Snel bezorcht. Niet te duur. Snelle service als er iets niet op vooraad is. Ze bellen je netjes terug en bellen als er iets mis is met de bestelling. Alleen jmmr is dat je pas na een besteding van 150 euro gratis verzending krijgt maar dat moet de ster het ook niet omgelden, gewoon 5 sterren!

Score: 10

Goede producten met goede prijzen, eerlijke promoties en snelle verzending.

Heb al verschillende malen besteld 1woord super

Score: 10

Alles is altijd in orde met duidelijke omschrijving. 1x zelf wat gaan proberen wat verkeerd afliep maar zelfs dit werd zeer netjes door de klantenservice opgelost.

Score: 10

Top! Super produkten. Snel geleverd !

Score: 10

Nooit problemen gehad met dit bedrijf, zou het iedereen aanbevelen!

Score: 10

Retoruneerde een apparaat dat niet goed werkte. Alhoewel zij zelf bij hun eigen tests niet konden zien wat er mis was, maakten ze er geen probleem van en kregen we prompt een andere. Sowieso snelle en accurate communicatie.

Score: 10

Zeker klantvriendelijk, snel antwoord en heldere berichten. Niks te klagen.

Score: 10

Alles komt op tijd toe zoals afgesproken en een ruime keuze dus voor ieder wat wils

Score: 08

Goed assortiment, snelle levering, discreet verpakt. goede website, duidelijk, uitgebreide productinfo.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.