Score: 10

Zamnesia is mijn vaste adres vanaf nu. Mooi assortiment, prima voorlichting, verzorgde bezorging en snel. De Magic Truffels Hollandia was echt super, ga de volgende keer de dosering iets verhogen.

Score: 10

Correct netjes en snel afgehandeld

Score: 10

Snelle levering, uitgebreid assortiment, perfecte klantenservice!

Score: 10

Snelle levering na bestelling, ook de artsen moeten het gebruik van mediwiet eens toegeven en niet zo gefocust zijn op de farmaceutische industrie waar sommige artsen veel aan verdienen. Dit zijn voor mij geen artsen

Score: 10

Discrete verpakking, betrouwbare service, snelle levering en goede prijzen. Zeker een aanrader.

Score: 10

Correcte prijzen, uitgebreid assortiment en snelle service ...

Score: 10

Ik heb al bij een aantal webshops besteld, maar nu bestel ik enkel nog bij hen. Ze hebben een groot aanbod, en een snelle verzending. De website bevat ook meer dan voldoende info.

Score: 10

werkelijk alles verloopt hier van een leien dakje! wanneer je een vraag hebt stuur je gewoon een mailtje en meestal heb je dezelfde dag nog eentje terug! goede qualiteit producten ! gewoon top

Score: 10

Super service en truffels, wel jammer dat ik direct na het innemen van m'n portie alles er uit had gekotst maar m'n vriendin heeft het binnengehouden en een wicked trip gehad :p kan niet wachten tot de volgende bestelling

Score: 10

ik had een probleem met een 7 maanden geleden aangeschafte grinder die kapot was gegaan na een mail te hebben gestuurd al heel snel antwoord en een verzoek een paar foto,s van het kapotte apparaat op te sturen na dat ik dat gedaan had kreeg ik de keuze uit twee oplossingen daar een keuze uitgemaakt en de volgende dag een splinter nieuwe grinder al thuis bezorgd .ik ben blij verrast door de gewldige klantvriendelijke service van zamnisia van mij krijgen zij een dikke tien of de warme douche van kassa ga zo door !!!!

Score: 08

Bestelde product binnen gehad, helaas was er een vertraging bij postnl waardoor de 1 dag levertijd langer duurde maar daar kon Zamnesia niks aan doen, verder top klantenservice!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.