Super! Snelle levering

Mooi verpakt en snelle levering

Quality!

NOt much else to say , good quality & fast delivery ...very helpful custumor service

Top shop!

Een super online shop. Of het nu gaat om rokersbenodigdheden, producten uit de smart shop of hun machtige zadenbank, alles heeft een duidelijke uitleg over hoe en wat. Je kan er zowat van uitgaan dat als Zamnesia het niet heeft, het niet bestaat. Ik bestel vanuit België en ik hoef ook maar maximum 2 dagen te wachten op het pakje. Prima service!

Top service bij problemen!!!

Ik had Eén verpulvert zaadje en heb er opnieuw een opgestuurd gekregen. Zamnesia is the best.

Direct geholpen bij Klantenservice

Er was een artikel te weinig geleverd en na een aangenaam gesprek met de klantenservice werd dit direct opgelost. Ik ben blij dat dit vanzelfsprekend was. Big ups zamnesia

Zeer klantvriendelijk.

Prima geholpen en zeer netjes afgehandeld.

Gewoon goed

Gewoon zoals verwacht altijd.

Er was iets fout gegaan met de kweekset, even een mailtje gestuurd en gelijk een goede oplossing gekregen. Ik heb hier vaker besteld en eigenlijk altijd is het goed.

Altijd goed en op tijd geleverd!

Nog nooit klachten gehad hier. Altijd alles op tijd geleverd.

Pakketje zou door DHL in de brievenbus gegooid zijn, helaas was dit niet het geval. Na melding hebben nieuw pakketje gestuurd

Trip to Valhalla

Het smaakt, zoals alle truffels, naar een ouwe schoen. Maar de effecten zijn inspirerend, betoverend en absoluut magisch. Je bent er zeker 6uur zoet mee. Door de snelle levering heb ik optijd met volle maan kunnen truffelen. Echt een aanrader.

Heel tevreden over Zamnesia

Product kwaliteit was heel goed, vlotte en discrete bezorging. Heel tevreden!

Helemaal in orde

Bezorgin voldoet honderd procent aan de verwachtingen

Topkwaliteit producten en -service.

De producten zijn van topkwaliteit en de instructies duidelijk en overzichtelijk. Er is ook een schat aan informatie te vinden op de website. Zowel voor recreatief geïnteresseerden, alsook voor medisch geïnteresseerden.

Bad delivery good customer service

My order didnt arrive. After that the customer service offered me a gift card or return the money.

Snelle goede levering

Product goed ontvangen, binnen de week ontvangen. Product nog niet gebruikt dus daar kan ik momenteel geen recentie overgeven. Pakket was wel in orde geen beschadigingen.

Gemakkelijk shoppen

Wat een leuke webwinkel.. Ik wil alles kopen wat er instaat .. Bij gebrek aan fondsen heb ik me maar ingehouden..

Uitstekend!

Zoals al mijn bestellingen was deze ook gewoon top, fijn wat gratis merch erbij.... altijd top bij die shop!

Gewoon altijd goed

Goede zaden vooral van zamnesia zelf. Het nektar drip pakket ziet er ontzettend gaaf uit. Toffe grinder en ontwerpen. Altijd weer een feestje om het doosje uit te pakken

Uitstekende service

Niets op aan te merken... Al jaren vaste klant

snellere levering dan ik dacht

Bestellen gaat makkelijk en er wordt sneller geleverd dan dat je denkt

Excelent

Zeer fijne webshop, vooral de klantenservice is erg goed. Ze handelen pro-actief meestal op basis van reviews en komen altijd met een oplossing. Echt super fijn.

Fijne website fijne artikelen

Fijne website fijne artikelen ben er content mee.

Top top top

Heel tevreden

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.