top ervaring

super geen woorden voor

Altijd goede service en goede zaadjes. Ook toen de zaadjes niet uitkwamen goed contact en kreeg ook meteen nieuwe zaadjes aangeboden. Top geregeld.

goede leveringsdienst

Het was makkelijk besteld en kwam binnen de tijd aan. het resultaat moet ik nog afwachten ...

Een zin

Als volgt

direct en snel

direct en snel

Alles ontkiemd

Drie maal La Diva autoflower ....drie ontkiemd methodes....alle drie op schema ontkiemd

Levrig was een beetje laat maar er zat weekend en feestdag tussen de bestelling en levering dus dat lag daar aan, niet aan de sevice, verder alles netjes verpakt en verzonden

Helemaal top

Snelle levering. Mooie zakjes en goed en veilig bezorgd.

Altijd topservice – betrouwbaar en snel geleverd!

Ik heb inmiddels een tiental bestellingen gedaan bij Zamnesia, en elke keer opnieuw ben ik ontzettend tevreden. De service is top: duidelijke communicatie, vlotte verwerking, en de levering komt steeds netjes binnen de week aan in België. Alles wordt discreet en veilig verpakt. Een extra pluspunt is het Zamnesia Tribe-programma. Dankzij mijn aankopen heb ik al heel wat gratis artikelen kunnen uitkiezen – een leuke en waardevolle extra die het loont om terug te blijven komen. Kortom: uitstekende webshop met een ruim aanbod, snelle levering en een loyaal klantenprogramma dat echt werkt. Aanrader voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt.

Prima in goede staat ontvangen

Zie boven

Smooth sailing

Zamnesia is inmiddels voor mij de ‘go to’ winkel geworden voor cadeautjes voor mijn zonen. Hun service is snel, de verpakking is discreet en stevig en ik begreep dat de zaadjes het ‘prima doen’. Zeker een aanrader.

Ik koop wel vaker bij zamnesia

Ik koop altijd de monster Bud mix bij zamnesia Het is goed spul voor mijn planten het enige wat ik jammer vindt dat ik maar 5 zakjes monster Bud mix mag bestellen en niet meer dan 5 want ik heb meestal wel meer dan 5 zakjes monster Bud mix nodig en ook vindt ik het jammer dat je maar eens in de zoveel tijd mag bestellen en niet wanneer je dat zelf wilt dus daar mag van mij wel verandering in komen voor de rest is alles oké

Snel, betrouwbaar en informatief.

Na goed te hebben ingelezen over de producten waar ik interesse in toonde , was het heel snel geregeld met de bestelling, de bestelling verliep vlekkeloos en de aangeschafte producten waren snel te plek . Top service en voldoende informatie om te lezen over de aangeboden producten in de shop om een goede overweging te maken tussen de diversiteit van vergelijkbare producten.

Altijd een succes, alle zaadjes komen altijd uit en nog nooit problemen gehad met andere producten.

Goed maar

Goed, maar soms duurt de levering ongeveer 1 week, dus als je snel iets nodig hebt, bestel dan niet hier.

Prettig winkelen

Alles wat je besteld is er binnen een paar dagen. De benodigde spullen worden zo verpakt dat er niets rammelt of kapot gaat. Ze houden je prima op de hoogte wat er met jou bestelling gebeurd. Alle lof.

Got what I paid for

The products work as advertised, happy with the result.

Snelle service, uitstekende producten

Leveren altijd op.tijd en top producten.

Ik bestel regelmatig en nog niet een probleem gehad met levering. Mooie zaden en kiemen altijd

Bar slecht

Zaad kiemt nauwelijks helaas. Eerste keer hier besteld, gelijk helaas de laatste keer.

Snelle en correcte levering

Uitgebreid assortiment van producten en mooie webshop

Aanrader, mijn vaste shop

Altijd op tijd, klantenservice reageert snel. niets op aan te merken. Top!

Zeer goed. Levering is snel en kwaliteit van product is goed.

Al een aantal jaar erg tevreden.

Mooie site. Voor het eerst besteld. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen. Ook attent voor de gratis zaadje.

Goed zaad.

Na 1 dag in koffiefilterzakje al een worteltje .én een gratis f1 zaadje.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.