Snelle levering en goede producten

Nog even afwachten of de zaden goed gaan groeien, maar alles is keurig geleverd.

buono

mi è piaciuto il servizio

Ervaring zoals verwacht.

Alles verliep vlekkeloos. Van bestelling tot levering. Zoals verwacht.

Great products

Ordered the carolina reapers , excellent quality and heat levels of the chart be carefull with these bad boys!

Top zoals altijd

Altijd correct en qualiteit

Goed snel

100% on time in full

Ik heb al meerdere keren op zamnesia besteld, en ben telkens tevreden. De correcte goederen worden tijdig afgeleverd, kwaliteit is ook steeds in orde.

Goede visuals, leuke ervaring

Beginnend met intensere waarneming en dansende patronen, geleidelijk steeds socialer en diepzinniger. Leuke tijd gehad, minder intens dan verwacht. Na een tijd niet getript, leuke truffel om weer te beginnen.

Betrouwbare service, sterk product, goeie acties.

Zamnesia is mijn go-to one-stop-shop voor mijn psychonautische uitstapjes. Ze geven duidelijke productomschrijvingen en hebben interessante acties. Snelle en discrete service.

Snel, correct, subtiel

Snelle levering, correcte prijs, subtiel verpakt. Nu enkel wachten op de vruchten

Correcte en vlugge levering

Correcte prijzen, vlugge levering en goede producten …

tevredenheid

Ik ben altijd tevreden geweest en heb geen problemen gehad.

Snel en correct geleverd

Handige, informatieve website ook. Enige minpunt is de leveringskost naar België die pas wegvalt vanaf 75EUR.

Dankjewel

Dankjewel voor de uitstekende service!

Zamnesia is een voorbeeld

Valt niet veel te zeggen, TOP producten, TOP marketing, TOP support, levering kon niet sneller...

Zeer Tevreden

Altijd correct verstuurd

Ik vraag en ik krijg alles netjes thuis.

Alles word to afgehandeld. En word perfect geleverd. Vol extra's, info enz.

Zaden in goede orde ontvangen

De zaden zal ik volgend jaar zaaien en dan kan ik pas na het oogsten beoordelen of de zaden goed zijn.

Altijd goed

Positive experience always..

Doen wat ze beloven.

Goed en snel geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

Bestelde 4 zakjes Valhalla, prima kwaliteit. Heb ze gedroogd en bewaard. Werken voor mij als microdosis perfect tegen depressie. Ik neem ze nu enkel als ik een drop in m'n humeur merk. Zeer tevreden van.

Uitstekende producten

Zamnesia heeft een breed assortiment van kwalitatief goede producten. Snelle levering

Best company

I had some external problems and zamnesia listened and helped me out <3 you guys

Zaden komen niet uit! En eerdte keer dat ik jullie raad opvolg!!!En is aan het mislukken, ik stuur

Ok stuur foto s door indien nodig, en eerste leer dat in jullienraad opvolg en ontkoemingsgerief heb gekocht bij jullie… En is mislukt!! Fotos volgen en khoop dak men geld terug krijg…

Zamnesia is the place to be!

Zamnesia is the place to be! Vanaf dat je je bestelling plaatst krijg je paar uur later al een melding dat je order in behandeling is en later ontvang je een tracking.Dus dit is één van de meest snel en goed werkende smartshop's! De producten zijn altijd van goede kwaliteit en de klantenservice laat ook een mooie en vlotte indruk na.Steeds fair en je wordt niet zoals bij de meeste in twijfel getrokken! Dus als ik één negatief ding zou moeten opnoemen dan...effe denken.. sommige dingen zijn wat aan de prijzige kant maar dit krijg je natuurlijk terug in kwaliteit! Een enorm groot pluspunt is dat je een Encyclopedie aan informatie krijgt in hun productenbegeleiding. Zo nu zijn we er.... dus ik denk dat het vanuit mijn standpunt wel duidelijk is Go with the Tribe, Go with Zamnesia!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.