Score: 10

Alles weer top geregeld, heldere en correcte afhandeling! 5 sterren van begin tot eind.

Score: 10

Snelle en duidelijke service, breekbare items goed verpakt!

Score: 10

Snelle levering. De groeikit die ik had besteld was nog goed levensvatbaar en daar heb ik goed van kunnen genieten. Verder zijn de tips en instructies op de website heel handig. Alleen het verassingspakketje dat er bij zat was niet van grote waarde. Was meer reclame voor Zamnesia zelf, dus dat had niet direct gehoeven. Over het algemeen tevreden over mijn bestelling.

Score: 10

Goede service, snel en alles goed uitgelegd

Alles prima in orde

Top top top

Score: 10

Snelle verzending en uitstekende producten!! Ga zo door

Score: 08

Snelle en discrete levering

Score: 10

Snelle verzending, discreet, tevreden met kwaliteit van de zaden ! Kwamen alle 4 uit. Na 10 weken buiten staan, waren ze oogstklaar (juli-augustus)

Score: 10

Alles in orde en correct verzonden.

Score: 10

ik heb o.a. 2 Zamnesia Growkits (paddo) en deze deden het erg goed. Beter dan die van de andere merken Growkits die aangeboden worden op de website. Een aanrader!

Goede leverancier ´ snelle levering duidelijk communicatie ´goed kwaliteit

Score: 10

Goede service ! Foutje bij levering snel rechtgezet !

Score: 10

Top service. Was eerst niet aangekomen en toen zonder problemen nieuwe opgestuurd! Niks te klagen!!

Score: 10

Vlotte service,goede kwaliteit,voldoende uitleg,veel keuze

Perfect.

Score: 10

Steeds vlotte levering en interessant aanbod. Er zijn ook regelmatig acties met gratis producten of leuke kortingen. Echt een top shop!

Score: 10

Vaste klant, vertrouwen in de structuur van de org en kwaliteit van het aanbod, WETEN dat de levering netjes op tijd en correct verloopt en om de paar bestellingen een gratis hapje of een mooi percentje minder betalen bij de volgende aankoop,... Dienstverlening (klantendienst) speelt kort op de bal, de klant wordt letterlijk bediend op zijn wenken en mag zich zonder enige twijfel Koning noemen. Wat zou er in hemelsnaam te janken vallen...? So, geen klachten

Snelle verzending

Score: 10

Altijd snelle en correcte levering. Nooit problemen gehad in 7 jaar tijd.

Score: 02

Service Is ok. Alles is snel geleverd, maar het product is ondermaats. Ik heb 5 zaadjes gekocht dit jaar. 3 zijn niet uitgekomen, 1 was gehandicapt waardoor ik maar 3 gram opbrengst heb en 1 is ok. Ik gebruik al jaren dezelfde methode en heb nog nooit een zaadje gehad die het niet tot volgroeide plant heeft gemaakt...

Score: 10

Snelle levering, discrete verpakking, goed verpakt.

Nee

Score: 10

As always I don't have any bad thing to say about Zamnesia. It's quite clear that there is an professional and experienced team preparing our tomorrow dream (at least for a few hours :) ), day by day. By now I have tried every mush that is been offered online and not one off them was to complain about. It's actually quite cool that the customer has so much choice and variety to play and experiment with their own psyche. So much to be uncovered and explore, right up there, in that playground we call 'our mind'. And the best toys are found at Zamnesia, if you want to keep it safe and reliable that is. I would not ever promote a company but in this case I find it worth to praise the whole company into heaven, we often meat there

Score: 10

Snelle service, duidelijke beschrijving en goeie producten.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.