Score: 08

Alles deftig verpakt, een grote hulp voor veel mensen is de gebruiksaanwijzing en ervaring uitwisselen op het forum!

Met mijn zaadjes

Geen commentaar

heel blij

Goede service!

Score: 10

Snelle service! Mooie verpakking en een leuk exra'tje

Score: 10

Micro dosering gebruikt van magic mushrooms mexicana. Zeer tevreden over levering en verpakking. Je kunt ze er niet uit drukken (ook al lijkt dit een beetje zo), maar even openknippen en vermalen, en het is in no time weg te drinken met een glas water. Positieve effecten, geen last van vervelende symptomen. Goede nachten met heldere dromen, overdag een licht zweverig maar prettig gevoel. Alsof alle lichamelijke sensaties beter voelen dan normaal gesproken. Brengt op nieuwe ideeën, dus de neurale paadjes worden ook uitgebreid. Goed spul!

Score: 10

Goed man! Precies wat ik hoopte en snel geleverd. Daarnaast ook nog veel keuze qua assortiment.

Score: 10

Alles was tiptop in orde en mijn plantje doe het ook heel goed

The quick delivery

Tip levering duidelijk

Score: 10

Goeie service van zamnesia. Na verwijzing van een kennis zaden (autoflower fat Banana) bij jullie besteld. Zaden keurig verpakt ontvangen. 1 zaadje ontkiemt en deze gaat zeer goed. 1 zaadje was mislukt (mijn fout) maar kreeg een nieuwe zaadje naar keuze. Contact met support verliep super. Ga zeker weer in de toekomst bij jullie bestellen.

alles ok

Score: 10

⭐⭐⭐⭐⭐ Producten ⭐⭐⭐⭐⭐ Levering ⭐⭐⭐⭐⭐ Customer Service Goeie bal, joh! Doe zo verder.

Score: 06

Ik vind de resultaten nog al verschillend, zelf doe ik al lange tijd de zelfde methode, in minikasje zonder voorkiemen. Ik denk echt dat het in de leeftijd v.d. Zaden zit ( hoe lang in magazijn ) anders kan ik het niet verklaren. Laatste keer 12 zaden waarvan er 4 het niet doen , vind ik veel!! En om iedere keer te klagen zie ik niet zitten. Dus ik vind het lastig een echt goede beoordeling te geven.

Score: 04

Helaas niks opgekomen van de gekochte zaden . Mag je ook wel verwachten voor iets dat qua gewicht meerdere keren de goudprijs in gewicht kost. Geen aanbeveling van mij voor vrienden en kennissen .

Veel informatie op site

Score: 10

Na een foutieve levering is het probleem snel en professioneel opgelost. De correcte bestelling werd snel na geleverd.

Prima webshop

Score: 10

Snelle levering gewoon TOP kwaliteit en service

Goede tegemoetkoming

Score: 10

Snelle bezorging en goede kwaliteit van producten

Score: 10

Vlotte dienstverlening. Als regelmatige klant zijn er regelmatig mooie kortingen en goede acties. Op de website is er veel relevante informatie terug te vinden. Na een aankoop volgt er steeds een nuttige mail met kweektips of gebruiksadvies. Het aanbod voor bepaalde productgroepen zou nog wat mogen worden uitgebreid (accesoires voor vapes bijvoorbeeld).

Score: 10

Belle site, commande sans souci. C'est discrèt. Service clientèle est excellent.. Rien à redire, à recommander.

Score: 10

Het is altijd perfect in orde, niets veranderen aub!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.