Score: 10

jullie zijn correct met een tamelijk snelle levering de producten die ik aankocht heb ik nog niet geplant of geprobeerd

Score: 10

Gratis zaadjes / meer gratis zaadjes

Score: 10

Ik ben altijd prima geholpen en uitstekende kwaliteit🤩🤩 de verzendtijd is altijd correct enkel net voor het weekend moet je rekening houden met het weekend dat ertussen ligt … verder dik tevreden

Score: 08

Goed.

Score: 10

Top service netjes en vriendelijk naar klanten toe en een snelle netjes verpakte levering

Score: 04

Zaden kwamen mooi op tijd aan, heb de afgelopen tijd vaker besteld. Helaas zijn alleen m'n autoflowers ontkiemt. Maar van zowel de blue Gelato 41 als de banana sherbet is geen enkel zaadje ontkiemt. Ben een ervaren kweker, maar begrijp er niks van. De zaden leken te groeien, dikker worden zeg maar., waarna er een miniscule wortelpuntje ontstond... En that's it. Verder gebeurde er helemaal niks. Vorig jaar geen enkel probleem gehad, was dus dit jaar beetje zonde van M'n geld. Groeten Anton

Score: 08

Veel keuze,maar jammer dat niet alle zaadjes ontkiemen...

Score: 04

Normaal altijd tevreden. De laatste 2 leveringen van de 8 zaden er maar 3 uitgekomen en ook deze hebben het niet gered. Helaas

Score: 10

Fijne zaak met goede service

Score: 10

Goede kwaliteit zoals altijd van Zamnesia, snelle levering en top producten.

Score: 10

Dat de zaadjes uit kwamen en dat de service goed 👍 is een goed bedrijf

Score: 10

Top shop,groot aanbod, leuke deals en een excellente customer service.

Score: 10

Snelle klantenservice Goede kwaliteit Netjes geleverd Zeer tevreden met zamnesia!!!

Goede bediening

Score: 10

Altijd goed !!! Al 9 jaar trouwe klant en door de goede service en producten!

Score: 10

Uitgebreide keuze, klantvriendelijkheid en een super dienstverlening, niks veranderen!

Score: 10

super goed! echt aanrader! helpt mij echt!

Score: 10

Goede wietzaadjes en een mooie winkel om in te struinen.

Score: 06

Ik bestelde meerdere zaadjes en plantte er zes. Hiervan kwamen er twee uit. Dit vond ik teleurstellend. Dit is slechts 1 op 3. 😞 wel tevreden over de vlotte service en levering.

Score: 10

Alles verloopt steeds prima! Deftig assortiment, snelle levering en eerlijke prijzen. Aanrader!

The seeds I received were not starting. So I got new seeds Great service

good service

fast and discreet

Score: 10

ik vond het een snelle levering en goede tips om de zaadjes tot een goed einde te brengen.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.