Alle 6 mijn gekochte zaadjes uitgekomen. Het gratis zaadje deed helaas niets.

quality products and quick delivery....zing!

thank you, and i recommend them.

Lekker

Lekker

Goed en snel geleverd

Prima zaadjes die goed ontkiemen

Allies goed.

Alles goed.

Producten zijn goed, levering afgelopen jaren verslechterd

Op de website wordt een bezorg termijn van 1-2 dagen beloofd. Vroeger (pre-2022) betekende dit praktisch dat het meestal 1 dag duurde. En dus vroeg genoeg op de dag besteld, morgen geleverd. Dat is jammer genoeg niet meer het geval. Op zondag besteld (dus ik verwacht dinsdag, uiterlijk woensdag), komt het vrijdag pas. Dat zou dag 4 zijn, maar is “dag 3” omdat ze dinsdag pas hebben “verzonden”. Verzonden is ook al raar want volgens de track en trace is dat pas vandaag gebeurd (donderdag), maar het kan dat die deel van de reis niet goed rapporteerd. Verder is tot nu toe als geleverd is alles in orde. Neem aan dat dat ditmaal weer zo zal zijn.

Goed afgelost

Pakket was verstuurd door Zamnesiamaar nooit ontvangen bij DHL, zoekgeraakt of gestolen, wie zal het zeggen. Na een aantal mailtjes heen en weer met de klantenservice heeft Zamnesia kosteloos de bestelling opnieuw verzonden. Deze kwam 1 dag na verzending al aan. Dag erna kreeg ik nog een pakketje van Zamnesia met een aantal gratis producten als vergoeding. Dit kwam als een aangename verrassing, erg attent. Al met al goede ervaring!

Verkeerde postcode bij de bestelling in gevuld, dus pakketje werd niet bezorgd. Na een mailtje als nog het pakketje ontvangen. Zeer goede service dus. Bravo!!!!

Aan de slag

Lange tijd niet voor eigen gebruik gekweekt. Nu gepensioneerd, kan ik al mijn oude hobby's, waar ik amper tijd voor had, met alle rust hervatten. Maar ik heb wel een goede toeleverancier nodig. Die lijkt nu gevonden te zijn.

Bestelling is goed verlopen, de enige critiek die ik kan geven is dat er wat weinig updates zijn over de levering.

snel en discreet aan hui geleverd

na enkele dagen netjes thuis afgeleverd voor een goede prijs en met een geschenkje erbij!

Zeerr slecht,pakket nooit ontvangen.

Ik heb een pakket besteld. Maar 3 weken later nog niets gekregen ze antwoorden niet op mijn emails en mijn traceercode blijft op de eerste stap staan, afzetters zijn het ik wil graag mijn geld terug.

Goede support bij eventuele issues

Ik had wat issues met het niet ontkiemen van bestelde zaadjes bij Zamnesia. Ik werd echter gelijk goed geholpen met dit issue en er werd ook gevraagd om feedback zodat ze hun service konden verbeteren. Ik mocht nieuwe zaadjes uitzoeken omdat het aan aan de zaadjes zelf wat kan gebeuren met zo’n product dus in het kort zeer tevreden met de klanten service!

Nice

Aan te beveled

Top shop

Goede producten, leuke verassingen en een (h)eerlijke service. Loopt er iets mis met je levering, word je op een degelijke manier verder geholpen

Mijn bestelling is bijna twee weken onderweg geweest. Tegen dat mijn growkit toekwam lag deze wellicht al te lang in de warmte. Ondanks ik de instructies heb gevolgd, groeide er niets. Zamnesia heeft me meteen een nieuwe gestuurd.

Goede producten

Snelle levering en goede service

Topservice en zeer goeie klantendienst! Zeer aanbevolen site!

was altijd goed.. laatste 3 jaar oud en slecht zaad, en veel tijd verspilt daardoor..

Laatste 3 jaar oud zaad toegezonden gekregen... die ze door verkopen ze kunne niet zeggen hoe oud het was aangezien er geen data op staan. Slechte zaak onproffessioneel.. en vrij onnodig in mijn beleving, iedreen die kweekt groente fruit etc schrijft altijd de soort en de data op ivm firts in en first out systeem.. logica, met de paddooss ook al een paar keer gehad.. truffels zijn wel OK.. maar staan ook geen produktie data op.. waarom niet? heeft me veel tijd en energie gekost om wat geld terug te krijgen. 3x achter elkaar en dan krijg je een tegoed bon die maar een jaar geldig is.. ipv gewoon gelijk geld terug. Want het jaar daarna weer oud zaad met die tegoed bon.. Pfffff en dan die keer erna van een bestelling van 100 euro kreeg ik de laatste keer maar 63 aan tegoed terug. koste mee veel tijd en vragen beantwoorden.. plus verlies qua tijd en opbrengst met kweken. terwijl ik hun ak had gezdg kijk ff in mijn history daar heb ik jullie vragen al een keer beantwoord. Te groot te te log geworden met de jaren? hoe dan ook geen zaad en paddoo growkits halen ivm geen goed systeem mbt first in first out aangezien er geen data info systeem goed wordt toegepast.. verder zijn ze wel ok. maar ja zo sla je de plank volledig mis.. heb dit jaar zaad ergens anders besteld en 90 procent kwam uit in tegenstelling van hun nog geen 10 procent.. ik doe deze dingen al meer dan 30 jaar .. One LOVE

pakket snel en in goede toestand aangekomen

Enige opmerking tav de mushroom growkit: iets uitgebreidere tekst en/of betere visuals (video?) zou top zijn!

Service goed, mooie prijzen

Op en top! Fijne service, snelle bezorging, en mooie prijzen. Thanks!

Gooie producten, gooie prijzen. Wat wil je nog meer?

Ik bestel regelmatig van Zamnesia. Altijd gooie producten. En vaak gratis cado's!

Het was vroeger beter

Ik shop al lang bij Zamnesia en heb onlangs na een lange tijd terug een bestelling gedaan. We zijn bijna een maand verder en ik heb het nog steeds niet ontvangen. Het duurde altijd al lang tot ik mijn pakje ontving, maar dit is absoluut niet wat ik gewoon ben. Eerst kreeg ik te horen dat er vertraging was, erna bleek het teruggestuurd te zijn wegens onbekende reden.. De kwaliteit van de producten is daarentegen wel altijd top.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.