Score: 10

De zaadjes worden goed verpakt en snel verzonden. 2 plantjes deden hetvniet goed. We zijn heel goed geholpen met advies en 2 nieuwe zaadjes! De planten staan er nu mooi bij en al 1 geoogst.

Score: 10

Snelle levering en kwalitatieve producten

Hi,

Score: 10

Snel, discreet, altijd in orde.

Score: 10

Uitgebreide site met voldoende foto's tips en tricks om je te helpen.Snelle levering met voldoende uitleg om je kweek tot een goed einde te brengen met een zo goed mogelijke en smakelijke opbrengst. Topsote voor zowel de beginnende kweker als de gevorderde. Ik zou de volgende keer zeker en vast terug een bestelling plaatsen en mijn vrienden met groene vingers zeker en vast jullue aanraden.

Score: 10

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt.

Score: 10

De levering is wat aan de trage kant maar als er iets mis is met het zaadje krijg je wel direct een nieuw naar keuze wat ik wel heel erg waardeer jaaa

Score: 10

Goede producten en echt een fantastische service! Ik koop alleen nog bij Zamnesia vanwege de kwaliteit en omdat je 100% op ze kunt vertrouwen. Als er iets is, dan wordt dat snel en goed opgelost. Mijn complimenten!

Puike service !

Score: 10

Een bedrijf wat zijn zaakjes goed op orde heeft. Bestellingen worden snel geleverd en de communicatie is top. Ook de aftersales werkt goed, dit zorgt er alleen voor dat ik telkens weer wat extra koop 😅

Score: 10

Top zoals altijd! Hartelijk dank zamnesia!

Snel verstuurd

Score: 06

Goede service, goede producten, alles kan altijd goedkoper natuurlijk :-p bestellungen gingen vroeeger sneller. Algemeen, best tevreden ✌👉👽

Score: 10

Super snel, compleet en komen alle beloftes na. Je kunt hier zonder zorgen iets bestellen. Toppers.

Score: 10

Snelle levering en alle zaden zijn goed gekiemd en lekker aan het groeien.

Score: 10

Supertevreden , steeds geleverd zoals beloofd !

Score: 10

Alles top! Zeer tevreden met Zamnesia!!

Score: 10

Goede producten, goede service en levering, heldere website. Ook toen er iets fout was met de levering werd het direct en correct opgelost.

Snelle correcte service.

Score: 10

Goed verpakt, snel bezorgd en goede kwaliteit producten! Ga zeker vaker bestellen.

Score: 10

Als er problemen zijn komt Zamnesia altijd met een goede oplossing.

Score: 10

steeds in orde, anoniem verzonden. al mijn bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb waren op en top in orde zonder enige fout!! Dank u en doe zo verder!!

Score: 10

Prettige website, uitgebreid assortiment, zeer snelle levertijd, alles prima in orde.

Score: 06

Ja. Snelle levering. Alleen de zakjes in de cvault ontbraken. En de geur van het gratis goodybagg vind ik vreemd. Vloe stinkt

Score: 08

Zeer snelle levering van producten ,mss klein puntje , een kleine handleiding voor beginnende kwekers zoals ik ,hoeveel en wanneer water geven ,voeding ,licht ...

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.