Score: 10

Altijd correct en compleet. Goed adres voor zaden maar ook vloei en de wat betere actieve filter. Soms doen ze er een leuk extraatje erbij. Dikke prima

Score: 08

Van de 7 zaden

Score: 10

Vriendelijke en behulpzame klantendienst die altijd klaarstaat voor info,oplossingen indien problemen met je bestelling! topwebshop 👍🏻

Score: 10

Goeie verpakking snelle verzending en als er iets kapot is word het altijd omgeruild

Score: 10

First growkit did not produce any shrooms. Customer service were very rapid in respons en kind to provide a voucher. Got a new kit of McKenna which are doing great. Thanks zamnesia!

Score: 10

Goed bezig en doe zo verder 😉

Score: 10

Heel goed service, snel versturen wat voorradig zijn. Professioneel verpakken en versturen.

Alles tiptop

Score: 10

Отличный сервис, и отличный продукт! Микродозы грибов работают обалденно!

Vlotte verzending, goede prijzen

Score: 04

Producten zijn duurder dan gemiddeld maar dat verrekend zich met de verzendkosten...Maar de kweek kit bevatte niets dan Groene besmetting waardoor het product van 65 euro weggegooid geld bleek te zijn

Alles was tip top

Score: 10

Goede service en snelle verzending, groot assortiment

Score: 02

Shelley levering. Maar de dozen paddestoelen zijn nooot uitgekomen.Hoefse niet te flushen bij aankomst, Heb ik niet German. Ze zijn ook niet in contact met zonlicht geweest. Temperature in huis is 18 a 20 garden.. Na 2 weekend geflushd, ze zijn nog steeds niet gaan groeien.. Dus uitgedroogde dozen?

prima geholpen helemaal top

Score: 10

Produkten zijn vrijwel altijd van goede kwaliteit en op tijd geleverd. Voldoende aanbod en meestal scherpe prijzen. Enige nadeel is de korte tijd die een kortingscode geldig is. Als je net iets gekocht hebt en je krijgt een kortingscode die slechts een maand geldig is, heb je er niet echt iets aan.

Score: 10

Service is fantastisch. Heldere communicatie en snelle levering.

Ja, mooi.

Score: 10

Na een wat teleurstellende oogst zeer proactief benaderd door Zamnesia en keurig opgelost. Top service!

Score: 10

All perfect, goods are great, well packed, quick and discreet delivery, good prices, I recommend !

*****

Score: 10

voor mij is de eerste maal dat ik doet en voorlopig gaat alles prima

Score: 08

Great shop. Best SEEDS. However. The 5. Free bies. 2. Dient germ and 3. Are very small. Also no discount. For order of 20. And free Papers??! I NEVER ever smoke tabac. Stop giving. Papers. Btw. It's. A crime to mix w tabac. Good shop a bit expensive pots are 2x the price

Score: 10

Voor mij, altijd top in orde geleverd 😀

alles ok snelle service

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.