Score: 10

Prima, zoals gewoonlijk. Ik vond het alleen jammer dat mijn korting vanwege de vijftiende aankoop net iets te kort geldig was. Maar goed er waren nog diverse andere mogelijkheden voor wat korting of gratis product. Dat is dan eigenlijk ook gelijk weer jammer omdat ik altijd meerdere kortingscodes heb waarvan ik er maar één kan verzilveren.

Score: 10

Presents are very nice..Thanksx .variation on HQ New genetics and limited specials could be a nice improvement.

Score: 10

Alles kwam goed binnen, netjes verpakt. Het enige dat ik aan te merken heb is dat ik vier clipper aanstekers heb besteld, van deze aansteker waren er vier varianten. Ik heb 3 verschillende varianten ontvangen, twee van één soort. Opzich zou het fijn zijn als je er gegarandeerd vier verschillende krijgt, maar dit was een klein probleem en ook wel verwacht.

Gewoon goed

Duidelijk netjes en professioneel

Score: 10

Service altijd zeer prettig. Goede producten en snelle verzending. Ook informatie bijgeleverd over de producten.

Score: 10

mooie duidelijke website. Heel groot assortiment. Hele goeie service.

Score: 10

Goede service en uitstekende producten. De levering zou wel wat sneller mogen

perfect

Score: 10

Altijd snelle levering, als er iets mis is wordt het netjes opgelost. Veel informatie over de producten, oftewel in mijn ogen de fijnste smartshop online!

Geen opmerkingen

Score: 10

Elke keer snel en discreet verpakt en geleverd Ook bij problemen worden er oplossingen voorzien. In mijn ogen betrouwbare en goede site met kwaliteit huisproducten. Maar ook de producten van andere leveranciers die ze verkopen op hun site zijn van kwaliteit Doe zo verder Zamni dan blijf ik trouwe klant

Score: 10

Zeer goed Snelle levering Goede producten. Fijne aanbiedingen Kwaliteitsvol Ook leverbaar in België, wat natuurlijk zeer leuk is. Je kan ook betalen met bancontact. Dit vind ik zeer handig. Ook de track and trace is ook handig, zo kan je je pakket volgen tot aan je voor deur. Voila dat was mijn mening.

Score: 08

Communicatie naar de klantg is prima. Aanbod vaker niet op voorraad, erg jammer. Ook de speciale korting die je midden in de maand krijgt omdat ''je gewaardeerd wordt'', nogmaals dat kan het beste aan het eind van de maand komen zodra het salaris binnen is, dan wil ik namelijk nog meer kopen. En dan is die korting ook nog maar 2 dagen geldig. Dat is eigenlijk het enige wat mij stoort. Voor de rest is Zamnesia helemaal in orde.

Score: 10

Leuke aanbiedingen en leuke acties. Groot aanbod, en snel en discreet verzonden.

Super klantenservice!

Score: 10

Correcte leveringen..en vrij snel. Nog steeds geen klachten.. jammer dat niet steeds alles in voorraad is.

Score: 10

Betrouwbaar adres moor me seeds and other goodiesz, altijd correct en veel leuke extraas.

Score: 10

Top service met goeie prijzen en snelle levering

Score: 10

Snelle service. Discrete verpakking. Altijd nog extraatje. Top!

Score: 10

fijne webwinkel, vlot geleverd.

Score: 10

Eerder besteld, Altijd snelle correcte levering. Zeer goede kwaliteit. Zeer uitgebreide overzichtelijke shop vriendelijke website en tegen zeer goede prijzen.

All supper, snel leveringen

Score: 10

Had gebeld met dat er iets niet goed was en ze stuurde gelijk nieuwe zaatjes terg e nog andere 2 zaatjes een top zaak kan ik iedereen aanbevelen mvg meerten hekman

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.