Score: 10

De zaadjes die ik heb besteld zijn aangekomen maar kan er niets over zeggen nog. De vloetjes zijn van de kwaliteit die ik verwacht en die er altijd is.

Score: 10

Ik koop m'n zaadjes al een paar jaar en heb altijd prima zaad ontvangen voor een goede prijs. Service is prima!

Score: 10

Alles was tot nu toe perfect. Alles perfect in orde geleverd, niet lang wachten op bestelling en heel goede website als je vragen hebt omtrent de producten. De diversiteit aan producten en de promoties zijn ook zeker een meerwaarde!! Blij jullie te kennen!

Altijd tevreden

Score: 10

Een van de betere sites, altijd leuke, gratis extras en perfecte service! Perfect voor smoke spullen te kopen. Nooit teleurgesteld geweest :)

<font style="vertical-align: inherit

Snelle levering. Duidelijke website

Score: 10

Goede service! De verzending was misgegaan maar er werd een nieuwe growkit opgestuurd. Communicatie verliep ook erg vlot! En het product doet prima zijn werk! Top dus!

Score: 10

Goede producten, snel en anoniem gelevert. Super! Al jaren klant en nooit teleurgesteld. Altijd goed advies via mail.

Score: 10

Zoals gebruikelijk... Snelle levering, top producten en zeer prettige communicatie... Zeker niet onze eerste bestelling... En zeker niet de laatste. Fijne avond luitjes..... 👌😁 Mvgr Ledthemgrow...

Great service!!

Score: 08

Wat ik prettig vond is dat ik de volgende dag de zaden al in de bus had liggen. Boekjes heb ik geen belang bij. Ik loop niet te koop dat ik spullen bij jullie bestel. Niet prettig. Dat jullie ook de kleine zaadjes verkopen. Die ontkiemen niet. Had laatst 10 zaadjes gekocht. 4 waren erg klein. En die waren ook niet ontkiemd, terwijl de rest al een mooie wortel had.

Score: 10

Super service! Meerdere bestellingen geplaatst en zeer tevreden! Super goede service, goede oplossingen en heel klantvriendelijk!! Ik ben fan!!

Score: 10

Veilige website, waar service voorop staat. Ook veel informatie over allerlei onderwerpen die met het roken en kweken van wiet te maken hebben. Vaak een klein presentje bij de bestelling, wat ik erg waardeer.

Score: 10

Goede kwaliteit en snelle levering

Score: 10

Een ruim en gevarieerd aanbod van hoogwaardige producten en uitstekende service

Score: 10

Snelle service, goed en netjes verpakt en snelle levering.

Niets alles is prima

Score: 10

Altijd een goede levering en service. Voor mij absoluut de beste webshop

Score: 10

Ik vind het altijd leuk om hier te shoppen! Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd en ik krijg leuke kortingen via de e-mail. Bij de producten staat altijd een goeie uitleg en duidelijke foto's. De verzendkosten, verzendtijd zijn erg snel, discreet en veilig verpakt. Gewoon een super webshop die ik iedereen kan aanraden!

Score: 10

Een betrouwbare firma. Goede producten. Een degelijke nazorg bij eventuele problemen. Meer moet dat niet zijn.

Score: 10

1e klas topservice, Mensen met een passie voor hun vak. Al vele jaren meer dan tevreden over zamnesia.

Score: 10

Fast shipping in the netherlands. Very low-key packaging.

Score: 10

Good products, fast and discreet delivery and great customer service. I had some questions when I bought my first grow kit and they responded within a couple of hours with extensive and specific answers.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.