Score: 10

Goede klantenservice alles wordt top geregeld leuke aanbiedingen Snelle ga zo door

Score: 02

Ik heb de bestelling uiteindelijk gedaan bij een andere webshop want het minimum bedrag van 20 euro slaat nergens op.

Score: 10

doen zoals je bezig bent. Thumbs up!

Score: 08

Info fresh mushroom kit is verwarrend. De info op de site is verschillend met de vraagstelling die ik kreeg als de kit niet functioneerde.

Score: 06

Alles was in orde, behalve de Mexicaanse paddo growkit. Helaas zijn er nooit paddenstoelen uit deze growkit ontstaan, wel in de Cambonian growkit die ik er bij had gehaald. Ik heb de Mexicaanse op een hittemat gezet, schoon gewerkt (er was ook geen schimmel ontstaan), en uit direct zonlicht gelaten. Ik groei nu al een jaar of 2 paddenstoelen, maar dit heb ik nog nooit eerder gezien. Verder was de rest van de bestelling netjes, alleen zonde dat 1 van de 2 growkits helemaal niks deed. Ik hoor graag van jullie terug!

Score: 10

Goede service en fijne afhandeling

Score: 10

Snelle levering. Kwalitatieve zaden. Alles perfect!

Score: 10

Snelle en discrete levering, goede omschrijving nog nooit spijt gehad van een bestelling echt top!!

Score: 10

Ich bin absolut zufrieden mit allem, schnelle Lieferung sehr guter Service und auch das Angebot der Ware.Von meiner Seite gibt es nichts zu meckern. Weiter so

Kwaliteit/prima service en aanbiedingen 🤩

Score: 08

Goede voorlichting bij de producten, en ook andere goede info, brede keus, leuke aanbiedingen

Prima snelle service

Score: 10

Snelle verzending. Tevreden over de producten (magic truffels). Er zou wel een optie mogen zijn om geen reclame bij je bestelling te krijgen. Pure verspilling om nu al 3x hetzelfde reclameboekje ontvangen te hebben dat rechtstreeks de vuilbak in gaat.

Score: 10

Duidelijke juiste informatie over levering goederen

Score: 10

Uitstekende service, vooral wanneer er iets mis is gegaan.

Score: 10

Snelle en discrete levering van een goed product. Het heeft me weer uurtjes aan surfen in een andere dimensie opgeleverd.

Perfecte service!

Score: 10

Bij jullie huismerk zaden opvallend veel herma's en ze bloeien zeer ongelijkmatig. Het is bijna alsof er willekeurige soortjes door elkaar gaan, waarschijnlijk is dit ook zo of de DNA is zeer inconsequent. Webwinkel en service is perfect maar jullie huismerk koop ik denk ik nooit weer. Helaas nog 20 zaden op voorraad :(

Score: 10

Bestellingen zijn altijd snel geleverd en prima service en ruim aanbod, prima site!

<font style="vertical-align: inherit

Excellent service! 5/5

Score: 10

iets specifiekere vragen stellen naar het probleem

Tevreden van Zamnesia

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.