okay

Niks onprettigs ervaren!

Score: 10

Snelle levering. Product doet wat ie moet doen

Score: 10

Ik ben steeds tevreden over de toegankelijkheid en de levertijden. Alsook de extra's die je verdient op je aankopen.

Score: 10

Zeer blij! Ik raad dit aan! Goede support gekregen! :)

Score: 10

De levering was snel, discreet en goed.

Score: 10

Zeer blij met de walhalla! Goede kwaliteit zoals altijd, discreet bezorgd!!

Goeie producten

Score: 10

Prima zaden, makkelijk gekiemd en netjes op tijd geleverd.

Score: 10

Every order in time, always, good service

Score: 10

Super bedrijf. Snelle & discrete levering. Goede kortingen en een vriendelijke en behulpzame klantenservice. Bij mijn bestelling kreeg ik ook een mooie poster erbij. En ook betaalbare prijzen. Zeker een aanrader!

Score: 08

Over het algemeen goede service, alleen jammer, dat er een verloopdatum op de kortingvouchers zit, onnodig.

Score: 10

Fantastic offers and products. The magic truffles are divine. Become a customer now, you won't regret it.

Score: 10

Waar ik blij mee ben? Zamnesia heeft alles wat ik nodig heb in 1 winkel!

Top service.

Score: 10

Zammi's super powers doen het goed. Verzenden weten zij hoe het moet. Goed verpakt en op tijd. Altijd goede prijs en kwaliteit.

Score: 10

Het bestellen is makkelijk, verzending keurig. En de gadgets en lot zijn n leuke verrassing.

Score: 10

Veel informatie op de website te vinden en veel reviews die je een goed beeld van de producten geven.

Score: 10

Prima klantenservice en de truffels brengen de gewenste effecten zoals staat beschreven. Bij verlies van focus heb ik nu altijd een goede resetmiddel :).

Score: 10

Bestelling die ik had ontvangen was niet helemaal goed. Hier heb ik een waardebon voor gekregen.

Score: 10

goede verzending, behalve de gemakzucht van dhl toen, maar kan Zamnesia niks aan doen. kon goed in contact komen met de service van Zamnesia

Score: 10

Heel snel service met leuke cadeautjes. Pakje past in de brievenbus, dus handig om tijd te besparen. Top quality products.

Score: 10

Het pakket was leuk gevuld met informatie boekjes en de producten waren allemaal veilig en goed verpakt. Levertijd was wel een dagje langer dan verwacht maar alle spullen waren van goede kwaliteit. De boveda packs zelf gaven mn wiet in de eerste paaar dagen echter wel een muffe geur maar dat is productgebonden. De website was erg goed ingericht op mijn mobiel. Erg tevreden!

Score: 10

Alles het contract de verzending als de zaadjes niet uit komen krijg je nieuwe gewoon een goeie service en reageren snel gewoon top

Score: 10

Ik heb in de loop der jaren veel bestellingen geplaatst bij Zamnesia. Tot nu toe erg tevreden met hun producten & service!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.