Score: 10

Alles het contract de verzending als de zaadjes niet uit komen krijg je nieuwe gewoon een goeie service en reageren snel gewoon top

Score: 10

Ik heb in de loop der jaren veel bestellingen geplaatst bij Zamnesia. Tot nu toe erg tevreden met hun producten & service!

Score: 10

Producten snel en goed ontvangen

Score: 10

op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit

Score: 10

Ik kan zamnesia altijd bellen en wie ik ook spreek is behulpzaam, denkt mee en zoekt naar een oplossing, super fijn.

Score: 10

Zeer duidelijke klantvriendelijke webwinkel, met snelle verzending, goede afhandeling en vooraanstaande service.

Score: 08

Super snel tevreden

Score: 10

Eigenlijk geen opmerkingen, alles goed ontvangen zo als het hoort. Als ik dan toch wat moet benoemen dan zal dat de track & tracé zijn, deze vind ik niet heel fijn te lezen.

Score: 02

Snelle levering, goeie prijsen en overzichtelijke website.

het is gewoon goed

Score: 10

Snelle levering/ service en goede producten.

Score: 10

Toffe service mensen. Word altijd vriendelijk en snel geholpen en vooral met bevredigend resultaat.

Score: 10

Ik ben tevreden met de sevice

Score: 10

Zaadjes waren blijkbaar niet in orde.

Score: 10

Duidelijke omschrijving, goede producten, snelle levering

Score: 10

Ik ben altijd blij met Zamnesia, ze zijn een van de beste website services ooit.

Score: 10

Ik ben altijd blij met jullie services. Jullie zijn een prima bedrijf. Toppers. Ik zou vooral aanraden niet zo tering veel mails te sturen. Iedere Jan modaal krijgt een tig aantal mails van verschillende bedrijven die tot het irritante kunnen doorrammen. Jullie komen daar in de buurt van. Don't become them. Stick to your stuff. Jullie hebben veel kennis en producten die mensen graag gebruiken, it'll sell itself.

Score: 10

Vriendelijk en goed geholpen nadat mijn kweekset kwijt was geraakt door PostNL! Nieuwe set ontvangen gelukkig👌🏻

Score: 10

Goeie begeleiding,alles is terug te vinden op de website

Score: 10

Fijn dat pakketjes weer via post pakket afhaalpunt opgestuurd kunnen worden

Score: 10

De paddo kit werd snel geleverd. Helaas ging er bij de groei iets mis. Dat is uitstekend opgelost door zamnesia. Compliment!

Score: 10

Prima producten en gewoon snelle levering.

Score: 10

Gewoon goed en snel geleverd

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.