Score: 10

Prima producten die super snel zijn bezorgd.

Score: 10

Zeer tevreden met de blauwe lotus tinctuur.

Ales was naar behoren.

Score: 10

Superleuk dat jullie een online manual mee stuurden voor magic truffles. Goede site ook dat alles uitlegt hoe ik mijn eerste keer salvia moet aanpakken. Al in al een hele lieve en goede site.

Score: 10

Heel tevreden, dat er een nieuwe Vaporisator werd toegestuurd, nadat de 1e niet goed functioneerde. Top!

Score: 10

Zeer tevreden. Altijd duidelijke informatie op de website, en het is erg plezierig navigeren op de website. Snelle en discrete levering.

Score: 04

Ik was helemaal niet blij, 3 dure zaadjes gekocht, waarvan er 2 uitkomen, ruim 30%.niet. En ook nog eens geen extra gekregen.

Score: 10

Snelle verzending, goede verpakt!

Score: 10

Goede, duidelijke uitleg op de site, vooral voor een beginner zoals ik. Snelle levering en een prettige eerste ervaring.

Score: 10

Beetje buikpijn, verder ging alles goed! Heb trouwens vaker last van buikpijn dus heeft waarschijnlijk niets met jullie producten te maken. Hoe dan ook, nog een fijne dag haha

Snel en betrouwbaar

Tevreden

Score: 10

De grinder als extraatje was leuk maar na 2 keer gebruiken is ie al kapot gegaan. Ik dacht gezien te hebben dat er een gratis zaadje bij zou zitten maar dat was niet het geval. Voor de rest alles goed.

Goede klantenservice snelle verzending

Score: 10

Goed verpakt. Snel geleverd. Alle producten waren heel aangekomen en precies wat ik had besteld. Informatiefoldertjes en reclamefoldertjes waren ook goed gericht (gebaseerd op wat ik had besteld). Het leuke was dat er ook nog een actie was waarbij je een soortkraslootje kreeg. Het kraslootje was ook nog geldig en bevatte leuke goodies.

snel en goed

Score: 08

De bezorging was super snel en discreet

Helemaal blij! Je krijgt wat er staat. Goeie kwaliteit

Score: 10

Super service & super fijne producten.

Score: 10

Snel geleverd, goed verpakt, overzichtelijke mails, redelijke prijzen, mooie, duidelijke website met veel keuze.

Score: 10

Erg blij met mijn product, gebruik is zeer eenvoudig. Levering was ook uitstekend en snel ontvangen. Perfect verpakt. Alle informatie op de webshop over de producten heeft mij geholpen de beste keuze te maken. Ondanks de vele andere webshops zal ik de volgende keer alleen al terugkomen voor deze informatie.

Score: 08

Met de snelheid van handelen.

Goeie en snelle service

Score: 10

Snelle service en als je contact opneemt of vragen hebt helpen ze goed zeer tevreden met zamnesia ik ga zeker vaker bestellen

Score: 10

de snelheid van levering.De extra zaadjes waren hetzelfde als de meest bestelde, grandioos. Niets negatiefs, sorry

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.