Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat zien dat klanten vooral de vriendelijke communicatie, de hoge kwaliteit en de snelle levering waarderen. Er is waardering voor maatwerk en vakmanschap, met aandacht voor details. De service na aankoop en heldere communicatie worden regelmatig positief genoemd. Over het algemeen wordt de interactie als professioneel en betrouwbaar ervaren.
Ik heb een unieke tafel bij tuinkamer leeuwarden laten maken. Die 100% overkwam met mij smaak en stijl. Erg professionele en leuke ervaring. Tot in huis geleverd en geïnstalleerd. Dank hiervoor
2 March 2025
Brunel
Gent
Exact wat we voor ogen hadden, prachtig afgewerkt en echt meegedacht om het passend te maken. Heel erg blij mee!!
27 February 2025
Maaike
Noordwijk
Al een paar keer een meubel gekocht en alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Zeer vriendelijk geholpen.
Rob
Den Oever
Ronduit mooi. De aflevering van twee zware framekasten met alleen een chauffeur was niet erg praktisch.
Bart
Castricum
We hebben een badmeubel met bijzondere maten laten maken. Het geheel is prachtig geworden. Fijn hoe er werd meegedacht om aan onze persoonlijke wensen te voldoen.
Pieter
Heerhugowaard
Er wordt goed geluisterd naar de wensen, ze adviseren en uiteindelijk een prachtig meubel afgeleverd! :)
17 January 2025
Lisa
Leeuwarden
Onlangs de showroom bezocht en hier alles goed kunnen bekijken. We kregen een flink aantal samples mee om thuis te kijken wat er nou echt mooi in onze badkamer zou passen. Aan de hand hiervan een meubelen besteld en deze is echt schitterend. Absolute aanrader!
16 January 2025
Jacques
Midwoud
Mooie producten, fijn contact en (zeer) snelle verwerking van de door ons geplaatste bestelling.
13 January 2025
Akke
Utrecht
Goed geholpen, mooi product.
9 September 2024
Mark
Geleen
Prima ontvangen in de showroom waar redelijk wat demomodellen staan. Vrijwel alles is mogelijk en je meubel wordt met eigen transport bij je geleverd. Wij zijn er erg blij mee. Alleen was de ophanging van het meubel voor onze installateur een zucht-momentje. Zelf zou ik er wel iets van ophangingshaken bijleveren
9 September 2024
Tevreden klant!
Wervershoof
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven en ons feedback te geven. Wij weten dat onze manier niet de makkelijkste manier is om het meubel te monteren. Met een haaklat blijft er te weinig ruimte over achter de lades om een ruimtebesparend sifon te kunnen monteren en zullen de lades minder diep gemaakt moeten worden. Er zijn ook systemen waarbij je met 2 haakjes het meubel kunt ophangen echter worden er ook massieve betonnen kommen of wastafels op onze meubels gemonteerd en daar heeft dat systeem te weinig draagkracht voor, vandaar dat wij voor deze optie hebben gekozen.
Met vriendelijke groet,
Marc & Martijn Roos
De Tuinkamer Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer zochten we een wastafelmeubel. Via internet vonden we dit bedrijf en gingen op bezoek in de werkplaat (niet echt een showroom). Onder het genot van de lucht van vers gezaagd hout en zaaggeluiden op de achtergrond, bekeken en bespraken we de mogelijkheden. We kregen zelfs een stukje behandeld notenhout mee naar huis. Na een tijdje hebben we toen het meubel besteld met de gewenste afmetingen. Het was al snel klaar en werd netjes thuisgebracht, zelfs helemaal in Zeeland (vanuit Friesland). Het hangt nog niet (badkamer is nog in aanleg), maar ik kan nu al zeggen dat de massief houten constructie en de soepele laden aanvoelen alsof we hier een leven lang mee gaan doen.
8 September 2024
Charles
Nisse
In contact gekomen met de tuinkamer in Leeuwarden, direct een prettig contact. Rondleiding gehad door de werkplaats en showroom en dan kom je direct achter hun vakmanschap. Inmiddels hebben we een prachtig badkamermeubel in onze nieuwe badkamer die aan al onze wensen voldoet. Een absolute aanrader!
5 September 2024
Dirk
Groningen
Wij zijn zeer tevreden met het product.
Jelsche
Warstiens
Wat een service! En wat hebben jullie het meubel fantastisch gemaakt. Super blij mee!
Wendy
Amsterdam
Ik heb een tijd geleden een badkamermeubel besteld bij De Tuinkamer en ik ben er heel blij mee. Martijn en Marc hebben mij goed en kundig geholpen en ik raad iedereen aan die een op maat gemaakt meubel wilt aanschaffen, dit bij De Tuinkamer te doen.
Kiki
Leeuwarden
Zonder een bezoek aan de winkel met veel vertrouwen en plezier een badkamer meubel (met aanpassingen) besteld. Goed bereikbaar, snelle en duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden over deze mensen en hun winkel
17 July 2024
Marieke
Utrecht
Wij zijn correct en netjes behandeld door Martijn. Zeer vriendelijk en meedenkend. Wij zijn zeer tevreden met de tafel. Top!!
7 July 2024
Jelsche
Warstiens
Vakwerk
16 June 2024
Pieter
Scherpenzeel
We hebben van "de tuinkamer" een aantal diverse tafels en bankjes voor Hotelvilla Nieuw Leven op Texel aangeschaft. Dit is 6 jaar terug, we zijn nog steeds erg blij met deze robuuste tafels. Dit jaar hebben we voor een ander vakantiehuis ook bij de Tuinkamer de tafels met bankjes voor zowel binnen als buiten laten maken en wederom zijn we weer erg blij met de snelle levering en robuuste kwaliteit van deze meubels. Er wordt een geweldige service door de mannen van "de Tuinkamer" geleverd. Kortom "de Tuinkamer" is zeker een aanrader om uw tijdloze meubels te laten maken!
31 May 2024
Eelman
Texel
Martijn is vriendelijk en zeer behulpzaam. Denkt mee met ontwerp en uitvoering. Snelle levering die in samenspraak afgeleverd wordt. Wij zijn super blij met onze mooie kasten.
28 March 2024
Hanneke en Fred
Duiven
Wij zijn heel tevreden met deze zaak. Fijne communicatie en komen de afspraken perfect na.
27 March 2024
Brigitte
Zundert
De tuinkamer heeft voor onze keuken een mooie op maat gemaakte eiken plank gemaakt. De communicatie was helder, snel en vriendelijk. De kregen al snel een bericht dat de bestelling klaar lag. Toen we besloten de bestelling toch niet op te halen maar te laten bezorgen was dat geen probleem. Netjes afgeleverd, blij met het resultaat!
27 March 2024
Marlies
Leeuwarden
Betrouwbaar en flexibel bedrijf en maken prachtige meubels! Heel tevreden.
18 March 2024
Wybrand
Leeuwarden
Zeer nette en snelle afhandeling van onze bestelling.
8 March 2024
Familie Wiering
Lekkum
Van begin tot het einde hebben we een uitstekende service en medewerking ervaren. Het is elke dag weer genieten van de mooie tafel en bank.
1 March 2024
Sandra
Almere
De Tuinkamer (& Bathwood) maakt meubelen van eiken, noten en vuren of elke andere gewenste houtsoort. Wij hebben een breed assortiment aan handgemaakte meubels, zoals badkamermeubels, tv-meubelen, kasten, tafels, tuinsets en bureaus. Wij beschikken wij over een eigen las- en houtwerkplaats waar onze meubels geproduceerd worden. Op onze website kunt u voorbeelden zien die wij in het verleden gemaakt hebben voor onze klanten, zoek u iets wat er niet tussen staat? schroom dan niet op contact met ons op te nemen want er is heel veel mogelijk.
www.detuinkamerleeuwarden.nl
www.bathwood.nl