Goede site, snel besteld en bezorgd

Snelle levering. Nooit klachten

Fantastische service

Hele fijne winkel. Altijd voorraad. Enkele keer is het niet op voorraad maar dan kan het ook zo nageleverd worden. Er is altijd een passende oplossing.

Top bedrijf

Zeer klantvriendelijk en er wordt altijd naar een oplossing gekeken en je vragen wordt ook altijd beantwoord,fijn bedrijf

Super snel geleverd duidelijk overzicht met vragen krijg je gelijk antwoord .

Projet goed verzending waardeloos

Verzending die 1 dag zou duren duurde een week. Produit werkt erg goed

Heel tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Makkelijk en snel bestelling plaatsen

De website is duidelijk en het bestellen gaat makkelijk. Bestelling is bovendien heel snel bezorgd.

gaat wel

Ik had gel polish one step rood besteld 8 gr maar kreeg 5 gr. De kleuren groen en roze zijn niet best, geven srepen op de nagels.

Onnodig veel plastic

Op zich snel geleverd, alleen zat om alles plastic, wat totaal niet nodig was. Ook kreeg ik als bedankje een potje glitter, super lief aan de ene kant, maar ook weer onnodig microplastic waar ik verder niks mee ga doen, want ik hou zelf niet van glitter... De nageltips van urban nails voelen een beetje slap en goedkoop aan, en zijn ook heel erg rond, alsof je halve rietjes op je nagels plakt... De bejeweled transparant nailpolish heeft in het potje een heel andere kleur dan ik op de site zag, maar wellicht is die uiteindelijk op de nagel wel mooi, even afwachten dus

Top producten

Mooi ingepakt en het nodig je uit om te blijven bestellen goede producten Ik ben super blij mee echt een aanrader En de bestelling wordt snel bezorgd top

Snel en netjes geleverd

Snel verzonden. Goed verpakt. Goede kwaliteit. (BIAB) Ideaal in een navul flacon zodat je ook uit een potje kan werken. Wat ik persoonlijk (voor mezelf sprekend) fijner vind omdat ik dan mijn eigen vertrouwde penseel kan gebruiken en minder product nodig heb.

Goede levering

Al mijn bestellingen zijn netjes aangekomen en werden ook meteen verzonden. Kwaliteit is goed, vooral bij de cateye nagellak zie je wel echt verschil met de goedkopere merken van Amazon bijvoorbeeld. Voor vragen kan je de Whatsapp-tool op de site gebruiken en krijg je meteen antwoord. Al met al een positieve ervaring bij deze shop.

De one step gel gekocht. Mooie kleuren en goed dekkend. Ook de next two topgel maar daar nog niet zo enthousiast over.

Goede kwaliteits producten, gebruiksvriendelijk.Goede service

Goede kwaliteit van al de verschillende producten, makkelijk en prettig te gebruiken.Blijft goed zitten op de nagels Service is goed en snel.

Snelle

Fijne producten en snelle levering

Na bestelling snel bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van verzending. Netjes ingepakt. Zeer tevreden.

Top producten supersnel in huis !

Helemaal tevreden met de producten die ik besteld heb. Hele goede kwaliteit. Heel snel in huis. En een leuk presentje bij mn bestelling! Dank jullie wel

mooi product

Fantastische glitter, beste cat eye die ik tot nu toe heb gehad. Heel mooi speels effect, reageert heel goed op mijn huidige magneet en blijft mooi zitten. Ben zeker van plan andere kleuren aan te schaffen in de toekomst.

Geweldig !!!

Als je binnen komt, dan voelt het voor mij als een snoepjes winkel. Helemaal verslaafd aan al die mooie kleurtjes. Gisteren met eerste cursus BIAB gehad. Ik was de enige, dus de volle aandacht. Maar alles werd heel rustig, professioneel en duidelijk uitgelegd. Het was een succesvolle en leerzame ochtend. Kan niet wachten op volgende maand

Mooi bedrijf, kwaliteit producten

Had mijn bestelling online besteld, kreeg al snel een mail dat het klaar lag en opgehaald kon worden, Kreeg er ook nog een leuk presentje bij, vriendelijk personeel

Super service bij Nagelinkoop.nl

Super makkelijk om een bestelling plaatsen, ruime keuze aan producten, snelle levering en altijd een cadeautje aan toegevoegd.

Super!!!

Super!!!

Lange inleveren

Duurt 8 dagen tot mijn bestelling binnen komt.

Ben er gewoon blij mee snelle levering

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden