Goed bereikbaar per telefoon en app als je vragen hebt.
Volgens nagelinkoop zou ik producten geopend en gebruikt hebben terwijl ik na ontvangst het pakket geopend heb en de geleverde penselen bekeken heb en vervolgens per ommegaande de bestelling retour gemelden gestuurd heb omdat ik een bestelling van een ander fabrikaat geplaatst had bij een andere leverancier. Mail hierover gestuurd en niks meer vernomen heb hierover. Uiteindelijk is het door nagelinkoop netjes en correct afgehandeld
Originele beoordeling
Vriendelijke meiden, geven goed advies. Bij problemen wordt gezocht naar een oplossing. Snelle levering van bestellingen.
Bedankt voor je enthousiaste review, veel plezier met de producten! Groet, Team Nagelinkoop
Super goed altijd snel en correct
Beste topcoat. Fijne substantie en een prachtige glimmende afwerking!
Het is altijd een snelle levering, met een cadeautje en een snoepje ;) De website is duidelijk met een goede beschrijving bij het product wat heel fijn is. Ik ben fan van Nagelinkoop.nl en ik raad het aan.
Snelle reactie en fijn advies, super goed geholpen
I am really satisfied from Nagelinkoop.nl - very professional made site offering high quality materials for nails treatment.
Snelle levering, en dan nog een kadootje ook!
Geen opmerkingen
Bedankt voor je review, veel plezier met de producten! Groet, Team Nagelinkoop
Al een paar keer besteld en nog nooit ontevreden geweest.
Hele fijne produktenben super service
Bestelling & ontvangst e.d prima. Helaas 1 vd 2 potten gel stuk onderop.
Goedemiddag Leni, Wat jammer te vernemen, heb je hierover ook contact ons opgenomen? Dan zullen wij namelijk altijd kijken naar een passende oplossing. We komen graag met je in contact, groet Team Nagelinkoop
Originele beoordeling
Bestelling & ontvangst e.d prima. Helaas 1 vd 2 potten gel stuk onderop.
Tevreden!
Snelle levering, fijn en uitgebreid assortiment en altijd leuk, dat extra kadootje!
Voor het eerst bij Nagelinkoop.nl besteld. Bestelling plaatsen ging gemakkelijk en verzending was ook super snel. Was netjes ingepakt en leuk dat er een kleinigheidje bij de bestelling zit!
Goede en mooie producten en snel geleverd. Top bedrijf!
Ik kom iedere keer terug bij jullie.
Veel keuze op hun website. Ik heb 4dagen gewacht op mijn bestelling, ik zeg er wel bij dat ik op vrijdag avond een bestelling had geplaatst. Dank u om het leuke cadeautje dat bij mijn bestelling zit. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.
Hoi Tamara, Dank voor je review! Zoals aangegeven op de webshop zijn wij in het weekend gesloten. Alle bestellingen na vrijdag 15:00 worden op maandag verzonden zodat je het dinsdag zal ontvangen. Alsnog veel plezier met de producten gewenst. Met vriendelijke groet, Team Nagelinkoop
Had een bestelling geplaatst waarvan één van de artikelen niet op voorraad was. Ik heb hierover netjes een sms bericht ontvangen, dat de hele bestelling wat later zou komen. Maar nu is het al een week stil. Weinig informatie over wanneer ik de levering wel kan verwachten. Hopelijk komt krijg ik snel bericht en kan ik de producten gaan gebruiken.
Hoi Christel, Vervelend te vernemen, we hebben je bestelling zo spoedig als mogelijk verzonden. Voor vragen over je bestelling mag je ons ook altijd mailen of appen, dan kijken we met je mee naar de status van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Nagelinkoop
Mooie duidelijke site, goede producten, mooie kleuren.
Altijd netjes met de levering en snel. Fijne producten. En bedankt voor de mooie glitter.
Snel, eenvoudig met bestellen. En altijd een klein extraatje. Top!
Goed verzonden, fijne producten. Erg blij mee en zal snel weer een bestelling doen
Ik heb voor het eerste besteld bij Nagekinkoop, snelle bezorging. Ik zal hier zeker meer gaan bestellen, product wat ik heb besteld was echt super.
Veldoven 17
8271 RT IJsselmuiden