Snelle en juiste afhandeling

Makkelijke en prima afhandeling van de bestelling. De artikelen waren in goede en royale staat en stonden zoals afgesproken klaar om te worden opgehaald.

Prima kwaliteit en goede service bij aflevering.

Onze bewonersgroep onderhoudt 750 meter Openbare Ruimte langs de Amsterdamsevaart in Haarlem. Onze ervaring is dat er bij een bestelling goed wordt meegedacht en geadviseerd. Ook de levering is op tijd en in goed overleg. In overleg met de chauffeur wordt alles op de voor ons handige pek gelost.

3 steeneiken snel en professioneel geplant

Goede bomen en adviezen

Na bestelling goed geinformeerd. Leveringsdatum klopte en bij ophalen was men goed behulpzaam. Ik heb veel geleed van de uitleg op de website, met name hoe ( niet te zuinig) te snoeien.

prima, zeer aan te bevelen

Zeer deskundig, hebben veel bijzondere planten, altijd goede feedback en adviezen. Mocht er een plant niet aanslaan dan krijg je zonder gedoe een vervangende plant.

ten Hoven Bomen komt afspraak na, en heeft precies geleverd wat ik heb besteld.

Nadat mijn bestelling niet goed was aangeslagen door het slechte koude weer, Via watts-app en de mail had ik goed contact, snel antwoord ontvangen. Begrip voor de situatie. Heb ik in de herfst een vervangende boom ontvangen. Die precies op de afgesproken dag en tijd werd geleverd. top Een goede mooie maat boom met draadkluit mooie vertakking en omvang van de stam, ziet er belovend uit. Het is afwachten tot het lente word en de boom in blad komt. Maar heb er veel vertrouwen in dat de boom gaat uitgroeien tot een prachtige boom.

mooie planten, geleverd op de afgesproken datum, en super makkelijk dat je kunt zien dat de auto de straat in rijd zodat je hem in de tuin kan opwachten

Mooie planten, netjes aangeplant

Super service met mooie planten. Daarbij tijdig op de hoogte gesteld van verlate aanplanting ivm weer/temperatuur waar rekening mee gehouden wordt om de kwaliteit te waarborgen. Eerder aangeplante boom (4 jaar geleden) staat er ook nog altijd prachtig bij, evenals andere planten aangeschaft voor de voortuin. Volgende keer kom ik zeker weer terug!

altijd kwaliteitsbomen en goed advies

Inmiddels hebben wij al 15 bomen van Ten Hoven in de tuin. Ze zijn in de afgelopen 5 jaar geplant. Van een oude plataan tot een jong berkje. We krijgen altijd goed advies en de nazorg is ook prima. Zeker voor beginnende tuiniers zoals wij is dat heel prettig. De bomen staan er prachtig bij, we krijgen van iedereen complimenten en we sturen mensen dan ook graag door. Ook wordt je nooit iets opgedrongen. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden over dit bedrijf.

Bomendeskundig, mooi en overzichtelijk terrein.

Meermaals goed geholpen met de aanschaf van enkele bomen verdeeld over periodes. De aangeschafte bomen zijn vakkundig geplaatst. En de nazorg is goed beschreven op de site! Aanrader voor boomliefhebbers.

Zeer vakkundig

Fantastisch en eerlijk advies.

Persoonlijk, prettig, professioneel

Zowel telefonisch, als via de website, als in de persoon van Wesley die de boom kwam aanleveren en aanplanten: persoonlijk, prettig en professioneel. Wij waren via een tuinontwerpster in de familie gewezen op Ten Hoven Bomen en zijn blij zo dit bedrijf gevonden te hebben. Ze zijn gewoon goed in en voor bomen.

Mooie bomen - goed advies

Voor kleinere tuin goed advies over mogelijkheden en passende boom. Deskundige en vriendelijke mensen

Wat een fijn bedrijf

Wij zijn de bomen gaan uitzoeken bij het bedrijf. Dat was al een geweldige ervaring. Zo goed geholpen en zulke goede adviezen. Uiteindelijk zijn de bomen in november geleverd en geplaatst. Ook dit ging geweldig. Alle tijd en met grote zorg in onze tuin gezet. En, zoals zij aangeven, met uitloopgarantie. Wij denken echter dat ook dat helemaal goed gaat komen volgend jaar

grote keuze en professionele mensen

Wr wilden een dakgoot en kwamen met wat voorkeurstemmen in ons hoofd naar de kwekerij waar wij toonzetting verrassing een heel andere boom zagen, de moeraseik, die we hebben laten plaatsen. Een minpuntje, de dakvorm stond wat scheef op de stam. Heb ik gecorrigeerd met een extra paal.

Mooi plantmateriaal van goede kwaliteit.

Prettig contact. Op tijd geleverd en mooie bomen met een goed wortelstelsel.

Goede levering. Prima materiaal

Alles volgens afspraak geleverd

Boompje ( pyrus alicifolia pendules) en aanvullende materialen overeenkomstig informatie op website geleverd. En alles op het afgesproken moment. Ten Hoven is een prima bedrijf. Nu hopen dat de boom in de NOP in Emmeloord zal aanslaan.

Prima informatie over het aanschaffen van bomen

De medewerkers van Ten Hoven nemen de tijd, geven professionele uitleg over soorten en maten van bomen die zij kunnen leveren. Geen haast of gepush, zij hebben ons perfect geholpen om de juiste keuze te maken. Ook het planten van de boom in het juiste jaargetijde is door hen adequaat verzorgd.

Snelle en eerlijke levering

De boom werd binnen een week bezorgd en gepland voor ons. Hij staat er goed bij. Door de duidelijke foto's op internet konden we van te voren goed inschatten hoe groot en vol hij zou zijn.

Vriendelijk- betrouwbaar- vakkundig

Heel prettig!

Perfect!

Snelle levering, prachtige bomen!

Tot de volgende boom!!!!

Fijn geholpen en boom goed ontvangen en geplant door medewerker.

Boom besteld. Ze gaven netjes aan dat de wortels van de boom nog moesten aangroeien. Daarna snel bezorgd. De bezorger had verstand van zaken en had nog uitleg over de boom goed plaatsen.

2 supermooie notenbomen zijn geplant met veel zorg en aandacht. Heb er zelf geen werk aan gehad ,ook niks op hoeven ruimen. Nu nog het komende jaar afwachten wat de bomen gaan doen.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel