nvt

Score 10

Meerdere malen bestellingen gedaan, altijd mooie bomen gekregen en hagen.

Score 08

De internet communicatie is erg goed. De telefonische communicatie droevig en helaas zijn er dan ook geen van jullie kant uit klantgerichte afspraken te maken, waardoor mijn klant dan ook zeer ontevreden is over de aflevering.

Netjes volgens afspraak geleverd

Score 10

Keurig geleverd en precies op tijd.

👍heel goed geholpen

Score 10

Levering op tijd. Nuttige plantadviezen. Aardige en hulpvaardige bezorger.

Score 10

Duidelijke website en perfecte afhandeling van de order.

Good service and communication

Prima levering. Goed assortiment

Score 10

Zeer tevreden over dit bedrijf .

Score 10

Levering volgens afspraak, en goede kwaliteit bomen.

Score 10

Net als mijn voorgaande ervaring, prima kwaliteit en heldere communicatie.

Score 10

Bestelling en bezorging is naar wens verlopen

Score 10

Prima advies en afspraken werden goed nagekomen bij het planten. Medewerkers waren zeer klantgericht.

Score 08

Vlotte afhandeling. Moest wel doorvragen over plantages.

Score 10

Snel geholpen, goed meegedacht. Zowel vooraf met vragen over boomkeuze, als tijdens het planten.

Score 10

Respectvolle omgang met bomen en struiken, zorgvuldige aanplant, medewerkers met kennis van zaken (plantkunde), op tijd, vastberaden en zeer vriendelijk en beleefd. Al met al is de operatie en de samenwerking zeer aan te bevelen!

Score 10

Het plantgoed werd een halve dag eerder geleverd dan aangekondigd zodat ik niet thuis was, waar ik wel op had aangestuurd.

Mooie planten, goede service

Score 10

tel. contact plezierig service optimaal kwaliteit uitstekend

Score 10

Goede website met overzichtelijke informatie. Maakt keuzes maken makkelijk. Nette levering en prima mogelijkheid om zelf te planten of dit te laten doen. Totale kosten goed inzichtelijk.

Score 10

Mooie grote gele mangnolia boom besteld en keurig conform verwachting geleverd qua product en tijd. Goede ervaring met Ten Hoven gehad dus :)

Score 08

Er was even verwarring over de orderbevestiging, maar verder prima op tijd en goed geleverd. Product ziet er verder prima uit.

Score 10

Jullie zeggen waarom jullie iets doen en, bovenal, jullie doen wat jullie zeggen. Daarom: Hoedje af!!!

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel