Score 10

Respectvolle omgang met bomen en struiken, zorgvuldige aanplant, medewerkers met kennis van zaken (plantkunde), op tijd, vastberaden en zeer vriendelijk en beleefd. Al met al is de operatie en de samenwerking zeer aan te bevelen!

Score 10

Het plantgoed werd een halve dag eerder geleverd dan aangekondigd zodat ik niet thuis was, waar ik wel op had aangestuurd.

Mooie planten, goede service

Score 10

tel. contact plezierig service optimaal kwaliteit uitstekend

Score 10

Goede website met overzichtelijke informatie. Maakt keuzes maken makkelijk. Nette levering en prima mogelijkheid om zelf te planten of dit te laten doen. Totale kosten goed inzichtelijk.

Score 10

Mooie grote gele mangnolia boom besteld en keurig conform verwachting geleverd qua product en tijd. Goede ervaring met Ten Hoven gehad dus :)

Score 08

Er was even verwarring over de orderbevestiging, maar verder prima op tijd en goed geleverd. Product ziet er verder prima uit.

Score 10

Jullie zeggen waarom jullie iets doen en, bovenal, jullie doen wat jullie zeggen. Daarom: Hoedje af!!!

Score 10

Volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit

Score 10

Prachtige bomen geleverd door Ten Hoven Bomen. De magnolia's bloeien al.

Score 10

Ik heb zes bomen besteld. Die zijn netjes volgens planning geleverd. De bomen zijn van een goede kwaliteit, mooie maat en zeer goed doorwortelde kluit in een grote pot.

Score 10

Netjes bedrijf om zaken mee te doen. Snelle levering en volgens tijd opgave.

Levering conform afspraak

Score 10

Producten prima. Afhandeling bestelling (dus het ophalen) bijzonder goed geregeld, complimenten daarvoor.

Score 08

Bomen geleverd en goed te volgen via track and tracé en interactief met maps. Verbeterpunt was dat er wel er maar 1 zakje aarde per boom werd gebracht, dat is wat karig als je hebt gemeld dat je graag goede grond wil..

Score 10

Goed geholpen . Mooie bomen ! Aanplant service perfect uitgevoerd .

Score 10

goed product op tijd geleverd en fijne communicatie

Score 10

De boom die ik geleverd kreeg is ook precies de boom die ik bestelde qua afmeting enz., is goed verpakt afgeleverd en ook bezorging was uitstekend.

Score 10

Veel keuze in stamdikten en boomsoorten. Wij hebben een mooie dakplataan gekocht en laten bezorgen. Hij staat prachtig in onze tuin en ik hoop er veel schaduw van te hebben deze zomer!

Score 10

We hebben veel informatie ontvangen en de instructies gevolgd - met een goede resultaat, tot nu toe. Al met al een plezierige ervaring.

Score 10

Prima service. Tijdige en correcte aflevering van de bestelde bomen

Score 10

Mooie producten en snel geleverd.

Score 10

Netjes hoor Nette verzorgde aflevering Al voor de derde keer Hoop dat alles aanslaat Hartelijk dank

Score 10

Er zijn nette bomen geleverd. Goede informatie op de website en ruime keus. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en bij de bezorging!

Score 10

Goed advies en snelle reactie.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel