Score 10

Prima site, op de hoogte gehouden wanneer er geleverd ging worden. Kon nog wat bij bestellen en gewoon bij levering pinnen. En de bomen zagen er prima uit.

Score 10

Levering stond keurig klaar op de afgesproken datum en het plantgoed was degelijk ingepakt en beschermd. Kwaliteit van het plantgoed is dik in orde.

Score 10

Snelle reactie, levering naar tevredenheid.

Score 10

Zeer goede ervaring. *** ten Hoven heeft veel inspiratie, mooie ideeën, denkt mee, is betrokken en zeer gedreven. Zijn personeel zijn stuk voor stuk fijne mensen, bescheiden, verantwoordelijk en voorzichtig met de tuin en planten.

Score 08

Bomen besteld en betaald. Vervolgens winter . Uitgestelde levering , logisch natuurlijk. Vervolgens krijg ik later bericht dat het gewoon niet geleverd gaat worden en dat het geld terug gestort wordt . Duurt alleen 10 dagen. Jammer !

Score 08

De bomen staan keurig geplant en na de klus werd ook alles netjes opgeruimd. Bomen leken me wel een maatje dunner als ik gedacht had

Score 08

Twee meerstammige krenteboompjes besteld en geleverd conform afspraak. Vorm was mooi en kroon was goed beschermd ingepakt zodat de boompjes makkelijk door de voordeur naar de achtertuin konden worden gebracht (maat was 250cm en ging goed). Nu wachten op de lente en dat ze mooi gaan bloeien!

Score 10

Product is prima geleverd. En er is creatief meegedacht met mijn wensen. Dank u

Score 10

Alles volgens afspraak afgehandeld keurig en correct echt een aanrader om te bestellen

Score 10

Komt afspraken goed na, vriendelijk, snelle service.

Score 10

Prima, goede duidelijke site, snelle service, eerlijke prijs, goed product.

Score 10

Mooi assortiment. Voldoet goed aan de verwachting.

Score 08

Nog even afwachten hoe de boom aanslaat, maar een prima begin: mooie boom!

Score 10

Goede voorlichting/ keuzes via een prima begrijpbare website. Stipte bezorging van minuut tot minuut te volgen! Goede aanplant instructies via website. Flexibel bij aanpassing bestelling. Prettig in de omgang, zowel telefonisch & persoonlijk. Kortom zoals het hoort: met dank

Afspraken zijn prima nagekomen

Score 10

Mooie boom op tijd geleverd.

Score 10

zie voorgaande beoordeling: gewoon goed tot uitstekend

Score 08

Hoewel we nog niet weten of de bestelde boom het doet, is de bestelervaring goed te noemen. We waren wel het eerste bezorgadres, wat betekende dat ze tussen 6.00-8.00 uur 's morgens konden komen. Voor een particuliere klant vind ik dat wel wat vroeg.

Score 10

Kwaliteitsbomen, Snelle reactie van de klantenservice en geweldige accurate trackingservice

Score 10

We zijn door *** Ten Hoven goed geadviseerd met de keuze van onze bomen. Het bestellen van de bomen ging heel makkelijk, met een link wordt je door het proces geleid tot aan de leveringsdatum. Het bezorgen / transport is live te volgen zodat je nauwkeurig het tijdstip van levering kan zien. Wij komen zeker terug!

Score 10

Ophalen van een bestelling. Heel correct geholpen.

Score 10

Prima, alles volgens afspraak.

Score 10

Goede kwaliteit geleverd. Goede kwaliteit / prijs verhouding. De bestelling stond netjes klaar, toen ik het op de afgesproken datum kwam ophalen.

Score 10

Een hele mooie hoogstam Nashipeer is vlot en goed geleverd, de kluit zat stevig verpakt, alleen in de stam op een aantal plaatsen ingegroeide rubbers en draad van labels denk ik. Ook de bestelde vivimus, palen en band was prima in orde. Verheug me erg op het uitlopen van de boom over een paar maanden!

Score 10

Wij zijn zeer tevreden. Ten Hoven is heel benaderbaar bij vragen en communiceert helder over de levertijd. Ook tijdens de aanplant is er ruim tijd voor het stellen van vragen.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel