Score 10

Honingboom bestelt maat 12-14. Boom werd op het aangegeven moment geleverd en ziet er erg goed uit voor een goede prijs. Vriendelijke bezorger. Als ik nog eens een boom moet hebben kijk ik eerst bij Ten Hoven.

Score 10

Denken mee, levering zoals afgesproken en goede producten.

Score 10

Prima zaak. Reageren snel. Geweldig assortiment.

Score 10

Ik heb twee keer boompjes besteld bij jullie. Gewoon betrouwbaar en goed gecommuniceerd. Helemaal niets mis mee dus 5 sterren! grt

Score 10

Ginkgo Biloba Vanochtend is de herinneringsboom voor onze overleden zoon op een geweldig zorgvuldige manier geplant. Zo vakkundig, en met liefde! Ben heel blij ten Hoven Bomen gevonden te hebben. ***, je hebt het fantástisch gedaan! We gaan vast heel erg genieten van de prachtige Ginkgo Biloba!! Greet ***, Zwolle.

Score 06

Website en organisatie zijn perfect! Wat betreft de planten (taxus, hulst), kluit vaak nogal klein. Hoop dat ze het gaan halen...

Score 10

Boom ziet er goed uit . Nu maar afwachten tot het voorjaar.

Score 08

Vriendelijke service en bezorging. Verbeterpuntje is de online hulp bij vragen.

Score 08

Levering was keurig op tijd. Moest de leverancier er nog wel even op wijzen dat ik meer dan 1 zak aarde had besteld ( gelukkig was ik dus thuis en scherp erop) anders had ik nog niet kunnen beginnen. In het boompje wel wat geknakte takken, maar verder netjes zoals vermeld op website.

Score 10

Vlot geleverd, goede aanplantservice. De boompjes zien er prima uit. Geen zorgen vanwege de uitloopgarantie.

Score 10

Heel correct en volgens afspraak werd de door mij bestelde beuk geplaatst.

Score 10

Duidelijke en overzichtelijke website. Bij vragen vaak nog dezelfde dag antwoord per e-mail. Bomen zijn netjes bezorgd en geplaatst. Keurig recht en even hoog. Nette werker alles schoon achter gelaten. Kortom zeer tevreden en een echte aanrader!

Score 08

We hadden 2 perenbomen besteld. De avond voordat ze geleverd zouden worden, kregen we een mail dat 1 boom niet geleverd kon worden. Toen ongeveer een week later de 'nalevering' kwam, moesten we opnieuw bezorgkosten betalen ( met korting). Na wat correspondentie via de mail, heb ik de bezorgkosten toch nog in zijn geheel terug gekregen. Het was door Corona blijkbaar een gekkenhuis geweest met leveringen.

Score 10

Het adviseren bij de keuze van de juiste boom verliep vlot en prettig. Het plaatsen werd vooraf goed gecommuniceerd, de track en trace van de vrachtauto is een leuk extraatje. Het planten werd door een zeer vriendelijke medewerker vlot en deskundig gedaan. Al met al een prima ervaring.

Score 10

via website besteld. Netjes via de mail alle informatie ontvangen en keurig bezorgd.

Score 10

Goede communicatie vooraf. De mannen waren op tijd, zeer vriendelijk en ze hebben de bomen heel mooi geplant. Staat fantastisch! Dank

Score 10

Van aanvraag tot aanleg heeft Ten Hoven de tijd genomen om onze wensen zorgvuldig te inventariseren. En binnen budget te vertalen in het tuinontwerp en beplantingsplan. De persoonlijke benadering is daarbij van toegevoegde waarde.

Score 08

Heldere communicatie voor de koop via mail, goed verzorgde producten en deskundig advies

Score 10

Super geregeld, mooie boom. Netjes en keurig geplant door de medewerker en tussendoor ook nog even advies gegeven hoe de boom de komende jaren te verzorgen.

Score 10

Keurig verzorgd, goede organisatie en goede kwaliteit

Uitstekende boompje ontvangen

Score 10

Goede service en snel antwoord op vragen via de mail.

Score 08

We hadden een herplantverplichting voor een boom in de maat 14-16. Dit bedrijf heeft echter ons een 12-14 geleverd, zonder te informeren. Dit zeggen we echter pas later op de creditnota terug, nadat we de boom geplant hadden. We hebben echter ook helemaal geen tegemoetkoming gezien, waarbij hun boodschap was: zoek het maar uit en wij dus nu met een ongeschikte boom zitten. Klantvriendelijkheid is dus echt ver te zoeken, kijk dus goed uit met wat voor boom je binnenkrijgt

Score 10

Prachtige bomen, goed advies en uitstekende bezorging!

Score 10

ik heb een sierappel als leiboom gekocht. De informatie vooraf was helder en men was zeer behulpzaam en vriendelijk. Het exemplaar ziet er geweldig uit met een prachtige ( zware ) kluit. Dit moet wel mooi worden

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel