Score 10

Alles geleverd op het juiste tijdstip

Score 10

Ruime keuze en goede service. Mooie boom Ga zeker in voorjaar nog een paar erbij bestellen.

Score 08

Zonder enige verwachting op de terugweg gestopt bij Ten Hoven om een idee op te doen voor de voortuin. Tijdens ons bezoek werden we vriendelijk aangesproken en kregen we een rondleiding met toelichting. Thuis nogmaals besproken en op basis van de foto's via de mail 2 bomen besteld, die prompt op maandagochtend geleverd werden en na het uitladen netjes op de goede plek gezet. Enige punt van kritiek is dat de mail, waarin de levering wordt aangekondigd, eveneens maandagochtend verscheen. Tja die hadden we zo vroeg nog niet gezien, waardoor het tijdstip toch een kleine verrassing was.

Score 10

Hoewel de afhandeling wat lang duurde (hoewel de computerprogramma's perfect lijken te zijn) de was de verdere afhandeling uitstekend. Bijzondere waardering voor de besteller van de bomen, die zeer geïnteresseerd was in verder gebruik van het geleverde product en in de rest van onze tuin!

Score 08

Liever fruitbomen in pot gehad, staat nergens duidelijk vermeld op de website. Niet verplicht maar voor aanplant wel handig om te weten. Naderhand nette reactie ontvangen met uitleg.

Score 10

Prima service, kan niet beter. Nou ja, levering was wel heel vroeg in de ochtend

Score 10

Snelle en nette afhandeling.

Score 10

Het tracksysteem is ronduit geniaal. De bezorger uitermate vriendelijk De boom ziet er gezond uit, ik zie geen reden waarom hij niet zou aanslaan. We gaan het meemaken in het voorjaar.

Score 08

Excellent service and beautiful trees

Score 10

Het terrein dat wij vorig jaar hebben gekocht om op te gaan wonen, was voordien in gebruik als landbouwgrond. Het was helemaal kaal, dus wij hadden en hebben heel wat bomen, planten en zaden nodig. Van de zomer heb ik uren op de zeer overzichtelijke site van Ten Hoven zitten kijken. Die appelsoort... of toch die andere? Er valt veel te lezen over alle producten maar het hoeft niet, als je precies weet wat je wilt hebben klik je er zo doorheen. Uiteindelijk iets van zes struiken, negen planten, veertien bomen en -tig meter haagplantjes besteld. Alleen de passiebloem is bij de aanblik van onze zware kleigrond spontaan doodgegaan, maar dat was ook een beetje een experiment. Verder doet alles het tot nu toe prima. Ik had ook nog een vraag voorafgaand aan mij laatste bestelling en die werd prompt beantwoord. De bezorging verliep probleemloos en bij aankomst zag het er allemaal gezond uit. Als volgend jaar blijkt dat we toch nog wel wat meer groen kunnen gebruiken, kom ik zeker terug.

Score 10

Een hele mooie boom, goede service en prima geplant in onze tuin. Blij dat we via jullie eindelijk onze Japanse sierkers in onze tuin hebben staan, hadden we zelf niet zo goed voor elkaar gekregen 😄👍

Score 10

*** is een heel rustige man. Hij heeft twee klussen voor me gedaan en beiden waren uitstekend. Hij en zijn team zijn uiterst efficiënt en letten er goed op niets in de omgeving van het werk te beschadigen. Ze hebben er speciaal voor gezorgd dat mijn gazon tegen beschadiging werd beschermd. Al het puin van de klussen werd minutieus opgeruimd. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen voor werkzaamheden in uw tuin

Score 08

het contact was super goed en snel. enige voor het leveren kwam de mail een dag van te voren maar toen ik belde waren de bomen al uit de grond het kwam qua tijd niet heel handig uit. maar veder was het erg top!!

Score 10

Goed advies en goede service. Ik kom zeker terug.

Score 06

Adequaat meedenken, functioneel, maar niet zo geduldig.

Score 10

Bomen keurig aangeleverd en geplant, zeer tevreden.

Score 10

Met veel plezier de boom geplant nadat hij stipt was afgeleverd. Instructies van de website waren helder. Erg benieuwd wat het voorjaar ons gaat brengen.

Score 08

Mooie amandelboom. Stipt op afgesproken tijdstip geleverd en goede service.

Score 10

De pruimenboom met kluit die ik in november gekocht heb, zag er goed uit. En de bijgeleverde instructies waren duidelijk. Dus tot nu toe zeer tevreden, ook over de service. Vanaf het voorjaar weet ik natuurlijk pas echt of alles goed aanslaat maar ik heb goede verwachtingen.

Score 10

Wat een super geweldige site zijn jullie! Ik heb een boom besteld bij deze site en was een klein beetje huiverig voor de kwaliteit omdat het net iets te ver was om te bezoeken. Je weet het niet helemaal zeker,.. Na het telefonische contact was ik om. Echt super fijne info en een fijne verkoper/gesprek! De boom.... waar het uiteindelijk om ging... Jeeeee.. Prachtig en een plaatje in mijn tuin. De kers .. ECHT.. Dank.. ik vertel graag hoe blij ik met jullie ben..

Score 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de struiken en planten die jullie geleverd hebben. Alle afspraken zijn goed nagekomen en ik kreeg zelfs spontaan een credit nota vanwege de iets wat minder hoge struiken dan die ik had besteld. Kortom als ik weer wat nodig heb dan kom ik zonder twijfel weer terug.

Score 08

Het uitzoeken en ophalen van de boom ging prima. Boom ziet er goed uit. Volgend jaar hopen we van de boom te kunnen genieten.

Score 10

Snelle en correcte levering. Met name de Track en Trace was erg goed en handig.

Score 10

Zeer grote sortering, goede kwaliteit dankzij uitmuntende verzorging bij het opgroeien. En de service (bestelbevestiging etc.), hulp ter plekke is prima!

Score 10

Mooie boom, aardige en deskundige tuinman. Netjes aangeplant.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel