Score 10

mooie bomen, op tijd geleverd

Score 10

Het hele proces van bestellen tot en met leveren is prima verlopen. Ook het tussentijdse mailcontact verliep snel en adequaat.

Score 06

Het was mij niet duidelijk dat de boom letterlijk op de stoep afgeleverd werd en geen meter verder , bijvoorbeeld achter op het terras. Dat viel mij tegen voor zo'n bedrag.

Score 10

De boom die ik zocht was op veel plaatsen als jonge boom te krijgen, ik had echter een al wat oudere boom nodig. Zo kwam ik bij Ten Hoven uit. De boom was niet goedkoop, maar werd precies op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Kwaliteit heeft zijn prijs. We genieten nu elke dag, de boom is iedere euro dubbel en dwars waarde gebleken.

Score 08

Had maar een boompje besteld. Correcte levering conform afspraak.

Score 10

Prima service, netjes op tijd geleverd en natuurlijk het belangrijkste: drie mooie bomen! Nu nog afwachten of ze het ook goed gaan doen in de tuin, maar voorlopig zijn de vogels al blij met de appeltjes van de Malus Red Sentinel.

Mooie heesters

Prachtige bomen,goede service.

Score 10

Een geweldig klantvriendelijk bedrijf. Kwaliteit en goede service. Bestellen en betalen online gaat zo makkelijk. Ook als je iets vergeten bent kun je nog iets aan je bestelling toevoegen. Ook de keuze om de boom door hen te laten planten ging perfect. Ik kan Ten Hoven Bomen in Apeldoorn van harte aanbevelen. Goed advies en perfecte levering en aanplanting.

Score 10

Snelle correcte levering en vriendelijk klantcontact. Denken goed mee.

Score 10

Mooie collectie. Mijn gewenste boom eenvoudig besteld en prima bezorgd.

Score 10

Duidelijke communicatie, snelle levering, fijne aanplant service, vriendelijke jongeman. Het volgsysteem van de auto vind ik fantastisch. Nu maar hopen dat de boom het ook goed gaat doen.

was prima !!!!

Score 08

Fijn en duidelijk geholpen. Veel verschillende mooie bomen. Bij de bezorging kun je duidelijk zien hoe laat ze er zijn.

Score 10

Besteld bosplantsoen was prima. De maten waren ruim volgens specificaties en wortels waren goed ontwikkeld.

Score 10

Mooie bomen en struiken. Goede en betrouwbare bezorging.

Score 10

Mooie prunus gekocht in de webwinkel.Op van te voren afgesproken datum opgehaald. Alles prima verlopen. Nu wachten op het voorjaar!

Score 10

Ziet er goed uit en de levering was keurig op tijd.

Score 10

Snel geleverd en zette de bomen op de juiste plek in de tuin.

Score 10

Onze Koelreuteria Paniculata is netjes bezorgd en vakkundig geplant met veel voeding in het plantgat. We hebben ook nog compost uit eigen productie toegevoegd. 3 mooie steunpalen zijn geplaatst met steunbanden. Zelfs de buren waren onder de indruk. Laat het maar snel voorjaar worden opdat we de eerste blaadjes mogen zien ontluiken.

Beautiful tree...excellent service!!

Score 10

Goede site.De bestelling kwam op het afgesproken tijdstip, bomen en struiken goed verpakt en verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.zeker aan te bevelen.

Score 08

Keurig, tijdig en volgens afspraak.

Score 10

Prachtige boom en in een goede grote kuip met prima grond aangeleverd

Score 08

Enig min puntje we moesten 3-4 weken wachten op de levering. Maar de informatie was top en eerlijk en het belangrijkste de kwaliteit van de producten is ook Top en perfect geleverd.. ***

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel