Score 08

Mooie amandelboom. Stipt op afgesproken tijdstip geleverd en goede service.

Score 10

De pruimenboom met kluit die ik in november gekocht heb, zag er goed uit. En de bijgeleverde instructies waren duidelijk. Dus tot nu toe zeer tevreden, ook over de service. Vanaf het voorjaar weet ik natuurlijk pas echt of alles goed aanslaat maar ik heb goede verwachtingen.

Score 10

Wat een super geweldige site zijn jullie! Ik heb een boom besteld bij deze site en was een klein beetje huiverig voor de kwaliteit omdat het net iets te ver was om te bezoeken. Je weet het niet helemaal zeker,.. Na het telefonische contact was ik om. Echt super fijne info en een fijne verkoper/gesprek! De boom.... waar het uiteindelijk om ging... Jeeeee.. Prachtig en een plaatje in mijn tuin. De kers .. ECHT.. Dank.. ik vertel graag hoe blij ik met jullie ben..

Score 10

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de struiken en planten die jullie geleverd hebben. Alle afspraken zijn goed nagekomen en ik kreeg zelfs spontaan een credit nota vanwege de iets wat minder hoge struiken dan die ik had besteld. Kortom als ik weer wat nodig heb dan kom ik zonder twijfel weer terug.

Score 08

Het uitzoeken en ophalen van de boom ging prima. Boom ziet er goed uit. Volgend jaar hopen we van de boom te kunnen genieten.

Score 10

Snelle en correcte levering. Met name de Track en Trace was erg goed en handig.

Score 10

Zeer grote sortering, goede kwaliteit dankzij uitmuntende verzorging bij het opgroeien. En de service (bestelbevestiging etc.), hulp ter plekke is prima!

Score 10

Mooie boom, aardige en deskundige tuinman. Netjes aangeplant.

Score 10

mooie bomen, op tijd geleverd

Score 10

Het hele proces van bestellen tot en met leveren is prima verlopen. Ook het tussentijdse mailcontact verliep snel en adequaat.

Score 06

Het was mij niet duidelijk dat de boom letterlijk op de stoep afgeleverd werd en geen meter verder , bijvoorbeeld achter op het terras. Dat viel mij tegen voor zo'n bedrag.

Score 10

De boom die ik zocht was op veel plaatsen als jonge boom te krijgen, ik had echter een al wat oudere boom nodig. Zo kwam ik bij Ten Hoven uit. De boom was niet goedkoop, maar werd precies op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Kwaliteit heeft zijn prijs. We genieten nu elke dag, de boom is iedere euro dubbel en dwars waarde gebleken.

Score 08

Had maar een boompje besteld. Correcte levering conform afspraak.

Score 10

Prima service, netjes op tijd geleverd en natuurlijk het belangrijkste: drie mooie bomen! Nu nog afwachten of ze het ook goed gaan doen in de tuin, maar voorlopig zijn de vogels al blij met de appeltjes van de Malus Red Sentinel.

Mooie heesters

Prachtige bomen,goede service.

Score 10

Een geweldig klantvriendelijk bedrijf. Kwaliteit en goede service. Bestellen en betalen online gaat zo makkelijk. Ook als je iets vergeten bent kun je nog iets aan je bestelling toevoegen. Ook de keuze om de boom door hen te laten planten ging perfect. Ik kan Ten Hoven Bomen in Apeldoorn van harte aanbevelen. Goed advies en perfecte levering en aanplanting.

Score 10

Snelle correcte levering en vriendelijk klantcontact. Denken goed mee.

Score 10

Mooie collectie. Mijn gewenste boom eenvoudig besteld en prima bezorgd.

Score 10

Duidelijke communicatie, snelle levering, fijne aanplant service, vriendelijke jongeman. Het volgsysteem van de auto vind ik fantastisch. Nu maar hopen dat de boom het ook goed gaat doen.

was prima !!!!

Score 08

Fijn en duidelijk geholpen. Veel verschillende mooie bomen. Bij de bezorging kun je duidelijk zien hoe laat ze er zijn.

Score 10

Besteld bosplantsoen was prima. De maten waren ruim volgens specificaties en wortels waren goed ontwikkeld.

Score 10

Mooie bomen en struiken. Goede en betrouwbare bezorging.

Score 10

Mooie prunus gekocht in de webwinkel.Op van te voren afgesproken datum opgehaald. Alles prima verlopen. Nu wachten op het voorjaar!

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel