Score 10

Mooie boom gekocht. Boom kon worden opgehaald door de tuinman.

Score 10

Duidelijke bestel informatie. Bezorging goed geregeld met time-tracker. Mooie bomen.

Score 10

Prettige ontvangst bij het Bomencentrum van Ten Hoven. Veel keuze en diversiteit. De gevraagde hulp en ondersteuning was ter zake, kundig, en vooral niet opdringerig. We konden goed onze wensen toelichten en vragen stellen. De plaatsing ging als een trein

Score 10

Goede kwaliteit voor een goede prijs en prettige communicatie. Warm aanbevolen ! one tree closer to Paradise!

Score 10

boom gekocht en hem laten planten. Hele aardige gast die hem neer kwam zetten, hij gaf goede adviezen. Mooi neergezet, nog even gesnoeid. Erg tevreden

Score 08

We hadden telefonisch contact gehad en gevraagd of er een Cedrus Diodara hymalaya, die op de website ook in diverse maten aangeboden werd, te zien waren. We hadden belangstelling voor een exemplaar van 3 meter tot 3 meter 50 die op de site staat voor *** euro We hebben toen gebeld en kregen een mevrouw aan de telefoon die er echt geen verstand van had maar we zouden een email krijgen. Die email kregen we en daarin werd gezegd dat die net verkocht was. Raar want hij staat nog steeds op de website. We hebben toen besloten om een kleinere te kopen en hebben toen gebeld met de vraag of die dan wel aanwezig waren. De mevrouw aan de telefoon beaamde dat en er werd een afspraak gemaakt. Wij zijn vanuit Duitsland ongeveer 100 km naar Apeldoorn gereden om een boom uit te kiezen en mee te nemen. In Apeldoorn aangekomen bleken deze bomen helemaal niet aanwezig. Echt schandalig. 1,5 Uur heen en 1,5 uur terug voor niets. Gewoon schandalig. Mensen voor niets laten komen na uitvoerig contact en afspraak. Te gek voor woorden en geen enkel excuus. Wat een teleurstelling, nooit weer! Fam. ***

Score 10

Zowel aan de telefoon als op de kwekerij werden wij goed en vriendelijk ontvangen. Op de kwekerij kregen we antwoord op al onze vragen en zelfs nog meer informatie waar we niet aan gedacht hadden. Ook nam men ruimschoots de tijd om ons te informeren. De levering van de boom (prunus Serrula) bij ons thuis door één van de medewerkers verliep in een prettige harmonie. Evenals het ingraven van de boom door de medewerker. Ook hij gaf ons nadere uitleg en nieuwe tips. Kortom we zeer zéér tevreden met de klantenservice van Ten Hoven Bomen.

Score 08

We komen helemaal vanuit het westen van het land om kwalitatieve bomen, struiken en heesters te kopen. Ten Hoven heeft in ieder geval de beste Sleedoorn en Haagbeuk en maakt het dat ritje extra waard.

Score 08

geven duidelijke informatie, en houden zich aan de afspraken. Leverden zelfs boompalen en banden, zonder dat we die besteld hadden. Goede ervaring dus.

Score 10

Prima service! Hij was keurig op tijd, met track and trace kon je volgen waar de vrachtwagen reed. Leuk om te zien en handig voor ons.

Score 10

Top geleverd en boom mooi aangeplant. Super!

Prachtige walnotenboom. Netjes op de plaats van bestemming gereden. ***

Score 10

2 Noorse Esdoorns besteld. Er zijn 2 grote prachtige exemplaren geleverd. Ook goede meedenkende bezorgers die ze netjes bij de plantplaats afgeleverd hebben. Ook het plant pakket voor bomen is van goede kwaliteit.

Goede boom, goede service

Score 10

Goed advies over het planten van de bomen, top!

Score 10

Aflevering op correcte wijze. De struiken voor de haag zien er prima uit. Ze staan inmiddels op hun plek en zijn een sieraad voor onze tuin.

Score 10

Opzoek naar een notenboom - op leeftijd - uitgekomen bij Ten Hoven. Snel contact gehad over diverse soorten en samenstelling en tot een koop gekomen. Duidelijke vermelding van levertijd & afleverdatum en keurig de dag ervoor een vrij nauwkeurige aflevertijd met track&trace van de chauffeur. De aflevering verliep keurig! Geholpen door ***, we hadden gekozen voor aanplanting door Ten Hoven en dat heeft *** vlot gedaan! Instructies erbij om de bomen op de juiste manier te knuffelen én water te geven. Al met al dus erg tevreden. Nu hopen dat de bomen aanslaan en snel mooie noten gaan geven.

Score 10

Prima kwaliteit en levering als beloofd!

Score 10

De bomen zijn keurig afgeleverd op ons adres. De bomen hebben een mooie kluit en zien er prachtig uit. Een uitstekende kweker!

Score 10

Snelle vlotte levering van mooie bomen. Meteen antwoord op vragen per email

Score 10

Correcte afhandeling bestelling bomen.

Score 10

Prettige communicatie, snel en efficient. Mooie producten (liquidambar), goede prijs. Aanrader!

Score 10

Planten goed in potten gepoot. Alles stond netjes klaar. Op tijd bericht dat de fruitboom later komt omdat dat beter is voor het verpoten.

Score 10

Gewoon goed, Duidelijk website, goed geïnformeerd wanneer bestelling klaar stond. Nu afwachten of de bomen het ook zo gaan doen, maar het ziet er goed uit.

Score 10

Telefonisch contact gehad en onze vragen kunnen stellen, uiteindelijk via de site besteld. Dit ging erg gemakkelijk. De levering en aanplant was keuring voor elkaar. Tijdens het aanplanten hebben we alle vragen rondom onderhoud kunnen stellen. Of de boom “papieresdoorn” goed aanslaat dat gaan we zien, hebben er alle vertrouwen in.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel