Kundig bedrijf, prettige bezorging

Kundig bedrijf, prettige bezorging. Je kunt via een live tracker ook zien waar de chauffeur zich bevindt en hoeveel adressen er nog voor je zitten, dus je zit niet de halve dag te wachten.

mooie struik geleverd.

telefonisch na levering nog een vraag gesteld die de telefoniste niet zelf wist te beantwoorden. Kreeg eind van de dag netjes een mailtje waarin mijn vraag werd beantwoord. Ik ben zeer tevreden.

Alles klopte meteen! Kon alles snel meenemen

Meedenkers

Alles goed geregeld. Op tijd, mislukt exemplaar zonder morren vervangen en vriendelijke mensen. Gewoon lekker om zaken mee te doen.

Mooie boom zoals beloofd op de foto

De boom was exact zoals op de foto van de website. Binnen de week geleverd door een heel vriendelijke man, boom mooi ingepakt en geleverd in perfecte staat

Prima goed !

Keurig op afgesproken tijd een mooi boom gepoot. 3 jaar geleden ook 1 gekocht en die staat er prachtig bij.

Volgens geleverde informatie geleverd

Heldere informatie op website en prima geïnformeerd over de levering.

Professioneel doen wat ze zeggen.

Uitstekend.

Veel geld, weinig boom

Er is voor ongeveer € 250 (incl. bezorgkosten) het meest lullige boompje wat ik me maar voor kon stellen geleverd. Een heel smal ieniemienie stammetje met 2 nog dunnere zijtakjes eraan. En als je zo'n boompje dan 's morgens om 6 uur levert, dan is het donker en zie je als ontvanger niet wat er aangeleverd wordt. De deceptie volgt dan pas als het licht wordt.

Prima boom geleverd en vriendelijke bestuurder die de boom in de achtertuin leverde.

Prima boom geleverd en vriendelijke bestuurder die de boom wel achterom in de achtertuin wilde leveren.

uitermate tevreden

webshop was zeer toegankelijk, contact via de mail liep prima, levering was geheel volgens afspraak. De kwaliteit van de geleverde boom is prima.

Prima bedrijf

In februari een appelboom bij u gekocht , boom zit mooi in blad en heeft al zijn eerste appeltjes. Kortom een goede koop. Mooi bedrijf.

Waardeloze kwaliteit treurkers geleverd en geen service

Treurkers gekocht. Was eerst niet leverbaar - (helaas) een week later wel. Boom geleverd bleek deze zeer matig ontwikkeld te zijn. Slecht 3 takken aan een kant van de boom. Ten hove zag kennelijk zelf in dat ze wel een heel matige kwaliteit hadden geleverd en boden aan de boom terug te nemen. Maar ik moet hem wel zelf brengen - 300 km rijden voor een boom….Op verzoek om de boom terug te nemen als ze een bestelling in de buurt waren werd niet gereageerd. Kortom: ga naar een andere kweker die en geen derderangs bomen levert en zijn verantwoordelijkheid neemt!

Prima service en kwalitatief goed product.

Uitstekend geholpen door deskundig personeel. Boom werd keurig thuis afgeleverd. Goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van bezorging. Keurig netjes geplant met goed advies over verzorging en "uitloopgarantie". Inmiddels is de boom mooi uitgelopen en vol nieuw blad!

De levering zag er uitstekend uit. De levering was zoals afgesproken. We konden via de mail precies zien op welk moment de boom geleverd zou worden. De chauffeur was zeer behulpzaam.

Mooie bomen, snel bezorgd.

Jammer dat ze zo weinig biologisch assortiment hebben (volg vooral het voorbeeld van Sprinklr zou ik zeggen), maar de bomen die we hebben besteld waren mooi, groot en snel bezorgd.

Goede bomen, top aanplantservice

De tweede boom die van Ten Hoven hebben. Grote bomen, en met aanplantservice. Ze staan superstevig en zijn goed aangeslagen. Wat nog fijner zou zijn is als je van te voren een foto van de boom krijgt. Vormen verschillen.

Verkeerde levering van 4 producten

Heb een boom en drie struiken bij Ten Hoven besteld. Helaas hebben ze niets correct geleverd. Ik hoorde eind van de middag voor levering plots dat de boom nageleverd moet worden. Kan gebeuren uiteraard maar jammer dat dit pas last-minute aangegeven wordt. Er wordt ook niet verteld wanneer deze dan wel geleverd kan worden. De drie struiken zijn wel geleverd. Maar 2 struiken zijn 20 cm kleiner dan wat ik besteld heb (45 cm ipv de bestelde 60/80 cm). En voor de derde struik (een rhododendron) is de bestelde speciale aanplantgrond niet meegeleverd. Dan heeft het weinig zin om deze te gaan aanplanten. Dus ze hebben alles weer mee terug kunnen nemen. Ik heb ondertussen al meerdere keren gebeld maar ik krijg maar geen reactie.

Veel keus, goede kwaliteit en aardige medewerkers

We zochten een specifieke Cornus Kousa, die we nergens live konden vinden. Vandaar dat we deze via de website hebben besteld en wel zelf opgehaald. Aardige en behulpzame medewerkers bij ophalen en inladen.

Mooie boom

Een krentenboom geleverd met een mooie lengte. Precies zoals gevraagd

Uitstekende Service !!

Mijn verkeerde bestelling werd zonder probleem omgeruild na een goed advies van eigenaar Jan Willem Ten Hoven. Aflevering en planten van de bomen door uitermate vriendelijke chauffeurs! Chapeau!

Vriendelijk behulpzaam en goede uitleg

Zeer goed!

Prettig!

prettig klantcontact en prima levering

mooie cornus mas ontvangen, prima op tijd bezorgd met goede handleiding voor planten en verzorgen van de boom.

Prima boom en goede service!

Mooie boom gekocht, goede adviezen en netjes geholpen.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel