Score 08

Goed communicatie over bezorging en alles netjes op tijd. Ik kreeg alleen wel de verkeerde maat boompalen omdat die die bij mijn bestelling hoorden waren aan iemand anders gegeven begreep ik.

Score 10

Goede kwaliteit en advies en correct afgeleverd.

Score 10

Keurige levering en plaatsing na online bestelling

Score 10

Alles was keurig geleverd en goed verpakt in netten. Ook de wortels waren goed verpakt zodat ze weer goed aanslaan. Verder was het prettig dat ik op de hoogte werd gehouden hoe laat de bestelling zal worden afgeleverd.

Score 10

goede behandeling als klant, geweldig plantgoed.

Score 10

Prima boom met goed verzorgd plant-pakket geleverd.

Score 10

Mooie bomen, super service! Kom graag terug

Score 10

Super plantgoed, perfect verpakt tegen uitdroging Warme ontvangst door Willem Special uit Oostduinkerke naar Apeldoorn gereden hiervoor. ik koop er nog.

Score 10

Goede kwaliteit, ruime keus en alle afspraken worden nagekomen!

Score 08

Alles keurig ontvangen en afgeleverd door een zeer vriendelijke en geïnteresseerde medewerker. Nu groeien maar!

Goede kwaliteit planten. Deskundige medewerkers

Score 10

Ten Hoven Bomen heeft twee prachtige bomen (zitten goed in knop) met aanplantgrond geleverd en alles staat inmiddels mooi in de tuin. Zeer tevreden met de levering en de kwaliteit van de gekochte bomen. Nu duimen dat ze goed zetten en alles straks mooi uitloopt.

Score 10

Mooie boom terwijl we zelf de boom zouden plaatsen viel de chauffeur op dat we met een andere boom een beplanting fout hadden gemaakt en kregen we herstel tip. Geweldig

Score 10

Wij hebben een prachtige rode beuk aangekocht bij Ten Hoven en hebben deze ook bij ons aangeplant, zeer tevreden. Ondanks de stormen van de afgelopen weken is de boom keurig blijven staan, vakwerk. Een aanrader voor de volgende aankoop uit hun ruime assortiment.

Score 10

Levering conform afspraak. Goede kwaliteit bomen.

Score 10

Correcte aflevering van het bestelde plantmateriaal. De planten zijn van goede kwaliteit.

Score 08

heel netjes afgeleved en zeer beleefd alleen wel wat prijzig

Score 10

Uitstekende informatie en een topvrouwtje bij het afhalen

Score 10

Duidelijk. Klantvriendelijk. En stipt. Helemaal top. En mooie kwaliteit. Goed geworteld

Score 10

Prettige samenwerking en nauwkeurig werk.

Score 10

Snelle levering, goede service, mooie producten!

Score 10

Telefonisch goed geholpen, nette bezorging en prijzen. Kwaliteit product ook erg goed!

Score 10

Top service en mooie producten

Score 10

Goede service en prima adviezen. Aardige jongen, mooi op tijd en boom op de plek gezet waar we hem wilden hebben. Goed gecommuniceerd, Kortom niets op aan te merken.

Score 10

Duidelijke communicatie. Duidelijk wanneer ze komen leveren. Mooie en goede bomen.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel