Prima geregeld!

Score 10

Goed plantmateriaal, bosplantoen en fruitbomen, netjes verpakt en afgeleverd.

Score 10

netjes op tijd gebracht... helemaal in Friesland ! Nu maar hopen dat de bomen het gaan doen na de verplaatsing. Ik heb goede hoop haha.

Score 08

Bomen keurig bezorgd. Gelukig had ik nog boompalen, want daar had ik niet aan gedacht met bestellen. Een optie om aan te vinken bij bestelling zou extra service betekenen.

Score 10

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Service aan huis is goed. Leveringsvoorwaarden zijn duidelijk.

Score 08

Levering keurig geregeld, ook de communicatie. Boom dezelfde dag geplant. Nu maar even afwachten hoe de boom zich ontwikkelt. Vooralsnog lijkt het allemaal prima.

Score 10

Uitstekend. Alles volgens afspraak en een bezorger die zonder probleem de bestelling naar de juiste plek in de tuin bracht.

Score 08

Van aankoop tot levering prima op de hoogte gehouden inclusief tips voor aanplanten. Toch 4 sterren aangezien ik de bezorgkosten a *** erg hoog vind tav de afstand die ze moesten afleggen.

Score 10

Keurig verzorgd, alles volgens afspraak op tijd geleverd!

Score 10

Goed advies. uitstekend plantmateriaal. Mensen met passie voor hun vak!

Mooie struiken

Betrouwbaar en goed

Score 10

Prima bedrijf goede communicatie mooie bomen zonder zorgen een goed product.

Score 06

Niet alles wat besteld was bleek beschikbaar / kwam later dan gewekte verwachtingen

Score 10

Een moderne organisatie met verstand van zaken. Goede website met veel en duidelijke informatie. Daarachter vakmensen met hart voor de natuur.

Score 10

Mooi product, vol met knoppen, goed verpakt, nu nog even wachten of ie volgend voorjaar uitloopt

Score 10

De bomen waren goed verpakt en stonden klaar om mee te nemen. Heel fijn! Inmiddels staan de bomen natuurlijk in de tuin en het zijn hele mooie exemplaren. Wij zijn erg tevreden en zullen na de winter terug komen voor nog een boom.

Score 10

Prima en flexibel geregeld. Het betreft natuurlijk altijd een natuurprodukt met afwijkingenen imperfecties. Ik kan eigenlijk past echt wat zeggen over de kwaliteit als de bomen een jaar staan.

Score 10

Dit is de 2e keer dat ik een boom koop bij Ten Hoven bomen. In beide gevallen was de boom mooier en groter dan gedacht. De eerste boom is uitstekend de zomer doorgekomen, dat zal bij de 2e ook gaan lukken. Ook de Portugese laurier ziet er prachtig uit. De levering verliep ook keurig.

Score 10

Mijn ouders zijn erg blij met hun boom. Alles werd keurig en in overleg afgeleverd voor de deur. Nu wachten op het voorjaar en de bloesem!!

Score 10

Correcte informatie en nakomen van afspraken dat is ook natuur

Score 10

ten hove bomen daar word je vakkundig geholpen en wel zeer correct . kom er graag omdat ik eerste klas bomen en of plantgoed wil hebben voor mijn clientele

Score 10

zeer tevreden over de duidelijke informatie, snelheid en vriendelijkheid van reageren. Prompte bezorging volgens afspraak.

Score 08

Alles is netjes afgeleverd, we hadden alleen wat problemen met de website, je kunt de bestelling niet veranderen. Nu maar hopen dat de planten aan gaan.

Score 08

Heldere afspraken, goed nagekomen en goed materiaal geleverd.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel