Score 10

Ontzettend goed advies, aardige mannen en snel service. Top!

Score 10

Hallo, ik was zelf niet thuis maar chauffeur belde me en heeft daarna boom perfect geplaatst, ben super tevreden. Service perfect en levering/plaatsing keurig op tijd.

Score 10

Ze komen hun belofte prima na. De druiven struiken die ik besteld heb zagen er prima uit.Maar ook mooi op de tijd die was afgesproken. Via de mail werd ik op de hoogte gebracht wat erg makkelijk is. 2020 komen we terug voor andere bomen.

Score 10

Goede en fijne service, leuke mensen mooien bomen tegen een goede prijs. Top!

Score 08

Niet goed geld weg garantie Slecht !! Slechte beukenhaag geleverd en er vervolgens niets aan doen

Mooie bomen, snel geleverd

Score 10

Klantvriendelijk, prima service en goede kwaliteit.

Very nice Magnolia.

Very nice Magnolia.

Score 10

Persoonlijk en betrokken, zelfs tijd en aandacht voor het aanleggen van onze tuin. Oprecht vakmanschap en liefde voor het vak. Ik woon 150 km verderop, maar kom met plezier vaker!

Helemaal top!

Score 10

We hebben een prachtige boom gekregen, op de afgesproken datum en tijd, keurig aangeplant, goed advies erbij.

Score 08

Uitgebreid aanbod, medewerkers namen alle tijd voor advies en rondleiden. Bezorging was iets minder, ik had een vriend gevraagd in mijn huis op de bezorging te wachten, maar de mannen hadden zonder aanbellen de boom in mijn tuin gelegd, deels bovenop andere planten. Verder mooie boom, staat prima op zijn plek.

Score 06

De bediening was erg rap en snel, we hadden graag wat meer van de kwekerij willen zien. Van de drie gekochte bomen waren twee van matige kwaliteit maar er was van elke soort maar één aanwezig. De bomen doen het nu goed . Op zich een goede ervaring.

Score 08

Prima klantgerichtheid, veel kennis van zaken, snelle levering.

Score 10

Erg vriendelijk personeel,die veel moeite voor je doen. Hele mooie grote bomen geleverd gekregen. Echt waar voor je geld.

Score 10

Pretige, klantgerichte ontvangst, goede voorlichting. Een mooie boom uitgezocht die het al een tijdje goed lijkt te doen. Aanrader!

Score 10

goede uitleg op vragen voor aankoop en goede afhandeling van de order inclusief traceerbare levering. Snelle responstijd en duidelijk een kenner binnen zijn vakgebied. En niet onbelangrijk, mooie producten geleverd!

Score 10

Online bomen kopen? Dan biedt Ten Hoven u alle gemakken! Eenvoudig te bestellen, ruime keuze, snelle levering en professionele beplanting van kwalitatief hoogwaardige bomen. Zeer aanbevelenswaardig!

Score 08

Mooi boompje gekregen, wel waren de verzendkosten hoger dan verwacht.

Score 08

Wisten meteen wat we wilden. Hebben goed en netje geholpen.

Score 10

Goed geadviseerd en stipt geleverd

deskundige en prettige service

Score 08

Boom is keurig geleverd en geplaatst. Erg sympathieke bezorger/plaatser.

Score 10

Prima geholpen. Houden zich aan de afspraken. Een correcte en tijdige aflevering van het plantmateriaal

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel