Score 10

Zeer deskundig, prettig advies en correcte afwikkeling.

Score 10

Goed geholpen, snel antwoord op mijn vragen. Extra bestelling werd ook keurig geleverd bij de eerdere bestelling. Bomen staan er goed bij en zien er goed uit

Score 10

Goede voorlichting, mooie kwekerij waar je alles kunt zien. Snelle levering en goed advies.

Score 10

Boom gekocht en laten planten bij familie. Stipt op tijd, keurig aanplant werk

Goede service en advies.

Score 10

Keurige communicatie, tijdige levering, mooie kwaliteit.

Goede en vlotte service

Score 10

Uitstekende kwaliteit en goed advies op de website

Score 10

Voor de derde keer bij Ten Hoven besteld en weer kwaliteit en Ook op tijd afgeleverd. Ik heb ze al meerdere keren bij vrienden en kennissen aanbevolen.

Score 10

Betrouwbare leverancier van goed plantmateriaal

Score 10

Fijne afhandeling en een prachtige Edgeworthia gekocht. Ik ben blij!

Score 10

Snelle levering en goede kwaliteit.

Score 10

Wij hebben de bestaande bomen moeten vervangen in de straat. Onze keuze viel op de Ginkgo. Offerte na mijn telefoontje kwam direct binnen. Vragen werden adequaat beantwoord door Ten Hoven. Levering was op tijd en gedaan door vriendelijk personeel. Bomen waren groter en beter van kwaliteit in verhouding tot de prijs. Zeer tevreden.

Score 10

Zeer snel antwoord op mijn vragen. Gevoel, dat mijn vragen serieus werden genomen en mooie boom :)

Score 08

fruitbomen van zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Score 10

Prima boom , in dit geval een pruim. Keurig bezorgd tot in het plantgat. De bladknoppen gaan al open na 1 week. Dik tevreden dus.

Score 10

Vier mooie jonge pruimenbomen afgehaald. Goede informatie op de website, en de bomen stonden keurig te wachten op de afgesproken tijd.

Score 10

Veel keuze op de zeer keurige kwekerij. En de bezorging mèt aanplanten is uitstekend verlopen.

Score 08

Onze eerste ontmoeting was in de regen. Maar heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en een prachtig assortiment!!

Score 10

Mooie boom, flinke kluit. Alles goed geregeld

Score 10

Mooi gewortelde linde stekken gekocht. niet duur helemaal tevreden

Score 10

Alles netjes en goed geleverd, ook fijn om afspraken met het bedrijf te maken. En ze denken mee.

Score 10

De kwaliteit en prijs van de bomen was uitstekend, super blij mee. Alles was goed geregeld, je krijgt een link waar je kon je levering volgen en ook zien hoe laat de chauffeur zou bij je zijn. Erg handig. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Score 10

Goede en betrouwbare service.

Score 10

Snel gewerkt. Alles stond klaar.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel