Score 10

Veel keuze op de zeer keurige kwekerij. En de bezorging mèt aanplanten is uitstekend verlopen.

Score 08

Onze eerste ontmoeting was in de regen. Maar heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en een prachtig assortiment!!

Score 10

Mooie boom, flinke kluit. Alles goed geregeld

Score 10

Mooi gewortelde linde stekken gekocht. niet duur helemaal tevreden

Score 10

Alles netjes en goed geleverd, ook fijn om afspraken met het bedrijf te maken. En ze denken mee.

Score 10

De kwaliteit en prijs van de bomen was uitstekend, super blij mee. Alles was goed geregeld, je krijgt een link waar je kon je levering volgen en ook zien hoe laat de chauffeur zou bij je zijn. Erg handig. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Score 10

Goede en betrouwbare service.

Score 10

Snel gewerkt. Alles stond klaar.

Gewoon kwaliteit

Score 08

Mooie en goede kwaliteit. Behalve de fruitbomen in leivorm. Die zijn erg klein en scherm is zeer beperkt.

doen wat gevraagd wordt

Score 10

Top service, je hoeft geen hele dag thuis te blijven en de bezorger is ook heel vriendelijk.

Score 10

Voor de aanleg van ons Voedselbos Albatrosstraat in *** zijn vele noten-, fruitbomen en bessenstruiken benodigd. Het persoonlijk advies en de bereidheid van Ten Hoven om voorafgaand aan het ontwerp op locatie de situatie te bekijken hebben wij als zeer waardevol ervaren. De levering van de eerste bomen en struiken is prima en op tijd verlopen. Zelfs een laatste spoedbestelling op de dag vóór levering kon nog met het transport meegenomen worden. ***, 18 maart 2019.

Score 10

Goede kwaliteit, mooie wortels met veel haarwortels.

Score 08

Goed behandeld alleen niet volgens de in eerste instantie afgesproken tijd.

mooie bomen. goed afgeleverd

Score 10

Mooie boom gekocht. Een zeer professionele afhandeling.

Uitstekende bestelsite + keurig geholpen

Score 10

Vorig jaar twee keer mooie bomen en beukhagen en andere heesters besteld. Prima kwaliteit en ondanks de hete en droge zomer is alles goed aangekomen. Nu weer leylandii besteld , en ook dit gaat zeker ook weer goedkomen. *** en ***.

Score 10

Keurig op tijd, goede aflevering.

Score 10

Prima levering, kwalitatief goed, de boompjes staan nu een week in de grond en er zit al beweging in. Ook de aflevering liet niets te wensen over.

Geen tegenvallers

snelle en goede afhandeling

Score 10

Goed geholpen bij orienterende bezoek, bestelling stond keurig klaar en boompje was van mooie vorm en goede kwaliteit.

mooie planten

Zwolseweg 582