Tevreden

Alles prima uitgevoerd volgens afspraak.

Uitstekende service

Goede communicatie, correcte aflevering en hulp om bomen naast plantgat te plaatsen.

goede kwaliteit boom en uitstekende bezorgservice

een aanrader!

Plaatsing dubbele Bellefleur

Keurig en conform afspraak afgehandeld!

Toegankelijke, informatieve website. Goed geleverd!

mooie boom

zeer netjes bezorgd en zeer mooie boom

Prima service en prima produkten.

Vanaf het begin van het contact met ten Hoven Bomen hebben wij altijd prima service ontvangen, prima werk waaruit liefde voor het vak en de bomen blijkt werd er geleverd en voor problemen oplossen werd altijd meegedacht en meegewerkt.

Wim, onze prettige contact persoon

We hebben een prachtige magnolia gekocht ook op advies van Wim. Alles zorgvuldig, met veel aandacht prettig afgehandeld door chauffeur en hovenier.

Tijdig geleverd en goed vervoerd!

Het plantmateriaal is goed getransporteerd en vakkundig verpakt. Omdat het om wintereiken gaat wel benieuwd hoeveel er zal aanslaan want dit is kwetsbaar plantmateriaal.

Kwalitatieve bomen met stipte levering

Vlotte communicatie, precies op het aangegeven tijdstip geleverd (ook in België) en de kwaliteit van de bomen was helemaal goed. Thumbs up!

Wij hebben Ten Hoven Bomen bezocht omdat we 2 nieuwe bomen zochten. Eén hebben we ter plekke uitgekozen en voor de andere is Wim van Ten Hoven Bomen voor ons gaan zoeken omdat ze de gewenste maat niet hadden staan. Hij heeft een prachtexemplaar gevonden waar we erg blij mee zijn. De bomen zijn op de geplande dag mooi op tijd geleverd en geplant door 2 bekwame medewerkers. Dit zonder ook maar iets van de al aanwezige beplanting of inrichting van de tuin te beschadigen, kortom, wij zijn zeer tevreden

struiken van goede kwaliteit en keurig verpakt

afspraak keurig nagekomen.

Goede website en goede levering

Uitstekend assortiment met goede omschrijvingen. Levering volgens afspraak door het bedrijf zelf. Klantcontact en advies zeer goed

Boom van een service

Service en kwaliteit zijn top.

Precies zoals mijn verwachting

Van moment van bestelling tot leveren en aanplanten verliep snel, duidelijk en goed.

Snelle levering, behulpzaam en kwaliteit

Snelle levering, behulpzaam en kwaliteit

Grote keus, mooie en goede bomen

Ze hebben een grote keuze aan bomen en andere planten. Ze denken heel goed mee met wat je met je tuin wil.

Professioneel

Prettige ontvangst, duidelijk geïnformeerd en volgens afspraak keurig bezorgd.

Is goed geregeld.

Komt de afspraak van de dag/tyd keurig Optyd

top

de bomen werden netjes afgeleverd door een hele vriendelijke man. hij heeft ze netjes op de plek neergezet waar ze moesten staan. wij zijn er heel blij mee.

Accuraat!

Mooie boom door vriendelijke jongeman op tijd gebracht!

Een geweldig mooie collectie bomen en alles perfect geregeld met het aanplanten.

Prettig geholpen

Wij zij eerst wezen kijken, waarbij wij op een zeer prettige manier zijn geholpen. Ten Hoven nam echt de tijd voor ons. We hebben de boom laten plaatsen wat geheel naar tevredenheid is gedaan.

makkelijk bestellen en ophalen

de bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Voldoende ruimte om te parkeren. Al met al voor herhaling vatbaar.

Werken goed samen, goede prijs

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel